Завантаження ...
banner
banner

У Качанівці знімали серіал

Розкішний палац Тарновських, що в Національному історико-культурному заповіднику «Качанівці», буде закарбований у 48-серійній історичній драмі «Кріпачка», яку знімає телеканал СТБ

Розкішний палац Тарновських, що в Національному історико-культурному заповіднику «Качанівці», буде закарбований у 48-серійній історичній драмі «Кріпачка», яку знімає телеканал СТБ спільно з кінокомпанією Film.ua. Кінопроект стартував улітку 2017 року. Зйомки на Ічнянщині проходили 14 та 15 березня.

Глядач побачить наймальовничіші куточки України: садибу Чечеля (Хмельницька область), замок Вишневецьких (Тернопільська область), музей М. Пирогова у Вінниці.

Події фільму розгортаються у ХІХ столітті. Головна героїня – 18-річна красуня Катерина, кріпачка найбагатшого ніжинського поміщика Червінського. Вона виросла в будинку своєї хрещеної матері і під її заступництвом виховувалася як панянка. Коли Катерина стала повнолітньою, її життя змінилося – і дівчина відчула всі складнощі свого становища. Доля виявилася нещадною до неї, відібравши всіх, кого вона любила, віддавши її в руки лютій поміщиці. Вона бореться за свою свободу і право бути щасливою.

У драмі знімаються Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Ольга Сумська, Марк Дробот, Олеся Жураковська, Михайло Гаврилов, Ксенія Мішина та інші.







За матеріалами газети
Трудова Слава

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: