Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські пасічники відкрили новий сезон

10 квітня у приміщенні Ніжинського міськвиконкому зустрілися члени Ніжинського осередку громадської організації "Бджолярі Ніжинщини", аби відкрити новий сезон

10 квітня у приміщенні Ніжинського міськвиконкому зустрілися члени Ніжинського осередку громадської організації ''Бджолярі Ніжинщини” (голова - Петро Балаш), аби відкрити новий сезон. Щоправда, традиційно його розпочинають на Теплого Олексія, втім цьогорічні погодні умови змістили часові межі.

Привітати і побажати успіхів та натхнення майстрам солодкої справи прийшли міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб та керівництво району.

Настоятель ніжинської Покровської церкви отець Михаїл прочитав урочисту молитву та окропив присутніх святою водою.

Запросили пасічники Віктора Рафальського, начальника управління Держпродспоживслужби в місті Ніжині, аби той ознайомив бджолярів із нововведеннями в законодавстві.

На зустріч також завітав голова обласної спілки бджолярів Ігор Сокоринський. Приємно було почути з вуст Петра Балаша, який знає реальний стан справ бджільництва, про те, що Ніжинська організація подає приклад діяльності для всієї області. Вони садять саджанці медодайних дерев, беруть участь у ярмарку бджолярів до Спасу, їхнім якісним медом смакують далеко за межами країни. А двері громадської організації відчинені для кожного пасічника району.

Члени спілки обговорили низку важливих питань, які турбують бджолярів нашого краю.
























Ніжинська міська газета "Вісті"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: