Завантаження ...
banner
banner

Спільна справа: депутати долучились до висадки дерев

Вода, дерева і робочі руки... Озеленення прибережної території району Кручі (вул. Черняхівська) стало спільною справою. Ідея належить міському голові Анатолію Ліннику, депутатам Ніжинської міської ради та громаді цього мікрорайону

Вода, дерева і робочі руки... Озеленення прибережної території району Кручі (вул. Черняхівська) стало спільною справою. Ідея належить міському голові Анатолію Ліннику, депутатам Ніжинської міської ради та громаді цього мікрорайону. 

Організатори за власні кошти придбали саджанці (клени та берізки), необхідний реманент - «знаряддя праці» привезли з дому. Долучилися до толоки депутати Чернігівської обласної ради, директор, вчителі, школярі, працівники ЗОШ №5, спеціаліст пункту самоорганізації, а також небайдужі жителі. Напередодні КП ВУКГ долучилося до облаштування території.

Буквально на очах виростали рівні рядочки з ямками під майбутні дерева. За вміло організованою роботою непомітно проминув час і незабаром трудовий десант вже милувався здійсненим.Турбуватися деревами тепер належить самим жителям мікрорайону.

" Чим більше дерев посадять ніжинці, тим чистіша, гарніша буде наша природа, наше довкілля. Кожен з вас запам’ятає і для себе ставить завдання, що він теж має посадити хоча б одне дерево", - вважають самі жителі.
" Ми заклали парк, щоб показати, що можна спільно робити корисні справи для держави та рідного міста." - наголошують депутати.

















































































Тетяна Марченко, Ніжинська міська газета "Вісті"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: