Завантаження ...
banner
banner

Поліція разом з депутатами "ловила" порушників дорожнього руху

20 та 21 квітня працівниками Ніжинського відділу поліції на території міста проведено профілактичне відпрацювання, метою якого було виявлення порушень по лінії нагляду за безпекою дорожнього руху


20 та 21 квітня працівниками  Ніжинського відділу поліції на території міста проведено профілактичне відпрацювання, метою якого було виявлення порушень по лінії нагляду за безпекою дорожнього руху.

До проведення заходів залучено депутатів Ніжинської міської ради та спеціалістів окремих відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

20 квітня о 8:30 від будівлі відділу поліції відправилось п’ять екіпажів. Спільно з працівниками поліції профілактували порушення ПДР депутати Ніжинської міської ради Деркач А.П., Щербак О.В., Паскевич В.Г., Чернишова Л.О., Онокало І.А. та головний спеціаліст відділу з благоустрою виконавчого комітету Ніжинської міської ради Дорошенко О.С.

Особлива увага приділялася виявленням фактів порушень вимог щодо зупинки/стоянки транспортних засобів у зоні дії заборонного знаку, на зупинках громадського транспорту, тротуарах та «зелених зонах». З водіями-порушниками проводилися профілактичні бесіди, складалися постанови про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 122 КУпАП, тому така, на перший погляд, зручна для них «парковка» у забороненому місті, вилилася у зовсім не зручний штраф у розмірі 255 грн. Депутати міської ради мали можливість поспілкуватися з громадянами та послухати їх претензії щодо недостатньої кількості облаштованих місць для зупинки-стоянки транспортних засобів у центральній частині міста та поганого стану доріг. У вечірній час патрулювання міста продовжилося працівниками поліції.

Вчора, 21 квітня разом з поліцейськими виїхали головний спеціаліст відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Ніжинської міської ради Стрілко Б.В. та головний спеціаліст відділу з благоустрою виконавчого комітету Євса Є.В.

Як показала практика, такі спільні рейди працівників поліції з представниками органів місцевого самоврядування більш результативні, оскільки забезпечують живий діалог водія не лише з поліцейськими, які вимагають безумовного виконання закону та притягують до відповідальності за його порушення, а і з представниками влади, які дізнаються потреби населення та можуть впливати на вирішення проблем.















Сектор моніторингу
Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: