Завантаження ...
banner
banner

День народження заслуженого ветерана МВС Петра Крапив’янського: «Мені всього 92. Життя продовжується!»

Сьогодні, 24 квітня, свій 92-й день народження святкує пенсіонер МВС, ветеран Великої Вітчизняної війни Петро Андрійович Крапив’янський

Петро Андрійович Крапив’янський, 92-й день народження, привітання

Сьогодні, 24 квітня, свій 92-й день народження святкує пенсіонер МВС, ветеран Великої Вітчизняної війни Петро Андрійович Крапив’янський. Свої привітання з нагоди свята імениннику висловили і працівники Ніжинського відділу поліції.

На пропозицію зробити фото на згадку Петро Андрійович одразу погодився та сказав, що йому необхідно кілька хвилин і вийшов до спальні. Ми, тим часом, розглядали численні подяки і грамоти дбайливо розставлені у вітальні. Для себе відмітили, що талановита людина талановита у всьому.

За яку б справу не брався Крапив’янський П.А. отримував лише подяки керівництва та визнання людей. Про свій життєвий шлях він написав дві книжки: «В лісах навколо Ніжина» та «На варті закону».

Повернувся до нас Петро Андрійович вже у парадному мундирі з численними орденами та медалями, які отримав за віддану службу спочатку у лавах армії, а потім, у мирний час, охороняючи спокій громадян у міліцейській формі.

Незважаючи на свій поважний вік, він не втратив офіцерську виправку. Гордо тримаючи голову сказав: «Мені всього 92. Життя продовжується!».

Здоров’я Вам, Петре Андрійовичу! Многая літа!

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: