Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові попрощаються з Андрієм Лебедєвим, що загинув у 2015 році

У середу, 25 квітня, в Чернігові, в 11.00 в Катерининській церкві, відбудеться прощання з Андрієм Лебедєвим, кулеметником 13-го окремого мотопіхотного батальйону (на момент загибелі воїна батальйон підпорядковувався 1-й окремій танковій бригаді)

Андрій Лебедєв, АТО


У середу, 25 квітня, в Чернігові, в 11.00 в Катерининській церкві, відбудеться прощання з Андрієм Лебедєвим, кулеметником 13-го окремого мотопіхотного батальйону (на момент загибелі воїна батальйон підпорядковувався 1-й окремій танковій бригаді).

Лебедєв загинув 29.01.2015 року при відбитті танкової атаки противника на блокпост 1301 (позиція "Вовк") в районі міста Вуглегірськ Донецької області.

Довгий час вважався зниклим безвісти, згодом він був похований, як тимчасово невстановлений захисник України, і тільки недавно був ідентифікований з експертизи ДНК.

Андрій Лебедєв народився 06.06.1980 в місті Ярославль. У дитинстві переїхав в Україну. Закінчив школу №32 Чернігова, згодом навчався в ліцеї хімічної промисловості, після чого працював експедитором. Був мобілізований навесні 2014 року.

У воїна залишилася мати.

За матеріалами Цензор.НЕТ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: