Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці облаштували спортивний майданчик по Амосова. Фото

У рамках місячника з благоустрою «Спорт для всіх - спільна турбота» Міським Центром «Спорт для всіх» зініційовано облаштування спортивного майданчика по вулиці Амосова

У рамках місячника з благоустрою «Спорт для всіх - спільна турбота» Міським Центром «Спорт для всіх» та відділом з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради зініційовано облаштування спортивного майданчика по вулиці Амосова. Долучились небайдужі мешканці мікрорайону.

"Щороку робимо плановий акт обстеження усіх майданчиків, які є на балансі МЦ «Спорт для всіх». Сьогодні на даному спортивному майданчику проводимо заходи щодо благоустрою: прибираємо територію від сміття, ремонтуємо та освіжаємо фарбою інвентар"- розповідає Володимир Коваль, заступник директора МЦ «Спорт для всіх». - За зверненням мешканців у планах майданчик доукомплектувати спортивним обладнанням та інвентарем: ворота для міні-футболу, турніки, бруси тощо, тож дане питання будемо виносити на профільну депутатську комісію".

Слід наголосити на тому, що даний майданчик має футбольне поле та єдину в Ніжині повноцінну комплексну баскетбольну площадку.

"Минулого року за підтримки міського голови Анатолія Лінника та депутатського корпусу були виділені кошти на відновлення спортмайданчика: облаштовано саму територію (вирубано чагарники, порослі дерев), відремонтовано пошкоджений металевий паркан, який в деяких місцях взагалі був відсутній (виламаний невідомими).

Завдяки пильності мешканців збережено від вандалів та злодіїв баскетбольні стійки, які теж було відремонтовано. Звідти було вивезено машину сміття. Раніше доводилося самим замовляти транспорт. Нині полегшено роботу з облаштування спортивних об’єктів завдяки автомобілю ГАЗель Дует, який було придбано МЦ.

За клопотання, що до придбання, вдячні заступнику міського голови Сергію Дзюбі. Тепер ми на власних «колесах»: персонал - в салоні, матеріали та інвентар - в кузові. Це дає змогу нам повноцінно функціонувати та обстежувати спортивні майданчики по місту, а їх у нас вже на балансі шість ", - коментує Сергій Півень, директор МЦ «Спорт для всіх».













































Тетяна Марченко, Ніжинська міська газета "Вісті"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі