Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець Руслан Войтик привіз срібло з Чемпіонату світу

З 1 по 6 травня в Києві у Міжнародному виставковому центрі проходив Чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA. У змаганнях взяли участь спортсмени з 30 країн світу

З 1 по 6 травня у Міжнародному виставкому центрі в м. Київ проходив Чемпіонат світу та Відкритий чемпіонат Європи з боксу і кікбоксингу ISKA 2018.

Серед 800 учасників, котрі з’їхались до України з різних країн світу, честь Ніжинського району захищав Руслан Войтик – майстер спорту з боксу, кандидат у майстри спорту з кікбоксингу, вихованець Ніжинської районної ДЮСШ «Колос» (тренер - директор школи Володимир Євтух).

Змагання проходили по 5-ти версіям. Руслан виступав по версії full (повний) – контакт з кікбоксингу. Провівши три бої, у перших двох він отримав впевнену перемогу над поляком та іспанцем. В останньому бою поступився першим місцем співвітчизнику. У результаті, Руслан Войтик – срібний призер Відкритого чемпіонату Європи ISKA 2018 з кікбоксингу.

Свої вітання, а також подальшу підтримку переможцеві у наступних боях  висловив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Потиснув Русланові руку та подякував за гідний результат, котрий він здобув, захищаючи честь Ніжинського району.

Вітаємо Руслана Войтика з перемогою та бажаємо йому успіху в наступних змаганнях, ще вищих висот і нагород!


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Фото Валерія Кичка, Ніжинська міська газета "Вісті"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: