Завантаження ...
banner
banner

Дискусійне питання щодо підвищення тарифів на пасажироперевезення

7 травня своє перше засідання розпочала робоча група щодо вивчення проблемних питань та розробки правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом

Робоча група щодо вивчення проблемних питань та  розробки Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом розпочала своє перше засідання під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника 7 травня.

Відповідно до розпорядження міського голови про створення робочої групи, у складі якої 22 чоловіки, це представники влади, перевізники, представники депутатських фракцій, активна громадськість міста, але кворуму не було.

Під час засідання було обговорено проблемні питання щодо перевезення громадським транспортом та тарифів. Перевізники зазначили, що порівняно з іншими містами, вони перевозять найбільшу кількість пільгових категорій громадян. Велику дискусію серед учасників викликало питання щодо обрахунку пасажиропотоку.

Перевізник ПП «Омнібус» надає послуги по перевезенню по тимчасовому договору, що діє до 25 травня на маршрутах №12 та №13, і в подальшому відмовляється надавати послуги.

Підвівши підсумки, Григорій Олійник надав доручення транспортному відділу УЖКГ та Б вивчити можливість залучення Інституту транспорту щодо вирішення питання пасажиропотоку в місті.

Наступне засідання робочої групи перенесено на 14 травня 2018 року.



Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: