Завантаження ...
banner
banner

Найсильніші баскетболісти серед ніжинських школярів, навчаються у 7 школі

20 лютого в приміщенні спортзалу КДЮСШ завершився турнір з баскетболу серед учнів ЗОШ міста Ніжина. Змагання тривали цілий тиждень, ігри проходили по коловій системі.

Призери та переможці турніру

20 лютого в приміщенні спортзалу КДЮСШ завершився турнір з баскетболу серед учнів ЗОШ міста Ніжина. Змагання тривали цілий тиждень, ігри проходили по коловій системі. У ході турніру команди мали змогу зіграти один з одним, в результаті чого і було визначено найсильнішу команду міста. 

Участь в змаганнях взяли 6 команд: ЗОШ №3, ЗОШ №6, ЗОШ № 7, Міський Ліцей, ЗОШ № 15, ЗОШ № 17.

Враховуючи той факт, що змагання з баскетболу серед учнів шкіл не проводилися вже довгий час, то така кількість учасників була приємною ознакою для організаторів турніру. З першого по фінальний день турніру йшла запекла боротьба за перемогу. Учні демонстрували індивідуальні баскетбольні вміння та командну взаємодію на спортивному майданчику.

Не зазнавши жодної поразки, перемогу в турнірі отримала команда ЗОШ № 7. Другим став дружній колектив школи №17. Третє місце несподівано посіла команда школи № 6, яка змогла переграти команду школи №15.

Головний суддя змагань Багмут Ю. О. зазначив, що потрібно відновлювати добрі традиції баскетболу, перемагати не лише на міських турнірах але і за межами міста, прославляючи його та беручи приклад з чоловічої команда міста Ніжина - діючого чемпіону Чернігівської області з баскетболу. Юрій Багмут також додав, що потрібно зробити даний турнір традиційним, та по можливості включити його в перелік спортивних змагань Спартакіади шкіл міста Ніжина.

Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами та кубком від Міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх".

МЦ "Спорт для всіх"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: