Завантаження ...
banner
banner

У моторошному ДТП загинула ціла сім’я

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі у автопригоді в Бахмацькому районі подружжя та їх малолітньої дитини

ДТП, аварія


Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі у автопригоді в Бахмацькому районі подружжя та їх малолітньої дитини.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини

Зранку 11 травня на службу "102" до Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про автопригоду із загиблими між селами Зеленівка та Осинівка.
Житель району, керуючи автомобілем Форд-Мондео, на районній автодорозі не вибрав безпечної швидкості, виїхав на узбіччя, де зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок ДТП водій із дружиною загинули на місці події, яких за допомогою спецтехніки рятувальники вирізали з автівки. В подальшому в ході огляду автомобіля в салоні було виявлено тіло їх однорічної дитини.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Триває досудове розслідування.

ДТП, аварія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: