Завантаження ...
banner
banner

Відбувся «Кубок Перемоги» з паркового волейболу серед чоловіків

Днями на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся 6 традиційний «Кубок Перемоги» з паркового волейболу серед чоловічих команд


 

Днями на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся 6 традиційний «Кубок Перемоги» з паркового волейболу серед чоловічих команд , присвячений Дню Перемоги над нацизмом.

У турнірі традиційно взялиучасть команди  Ніжина, Прилук, Чернігова, Конотопа та Ніжинського району.

Всього у турнірі взяло участь 8 команд.

Отже на третьому місці опинилась наймолодша команда турніру – команда ДЮСШ міста Ніжина,  срібло здобула прилуцька команда «ІМК» - чемпіони Чернігівської області з волейболу вищої ліги, а команда з Чернігова «Пляжники» здобула золоті винагороди.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту.

Від генерального спонсору турніру ресторану «Хутір Рибацький» переможці отримали грошові сертифікати та сертифікат на відвідування лазні. А саме: за перше місце сертифікат на 1000грн та сертифікат на відвідування лазні на 2 години.; за друге місце отримали сертифікат на 500грн.; за третє сертифікат на 200грн.

Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку адміністрації ресторану «Хутір Рибацький» за допомогу в організації та проведенні традиційного «Кубку Перемоги» з паркового волейболу серед чоловічих команд.






 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: