Завантаження ...
banner

Поліція розшукує хуліганів

Вчора, 17 травня, близько першої години ночі, група молодиків, судячи з вигляду підігрітих алкогольними напоями, на площі ім. І.Франка жваво спілкувалися про щось неподалік кіоску з тютюновими виробами

Поліція, камера, розшук


Вчора, 17 травня, близько першої години ночі, група молодиків, судячи з вигляду підігрітих алкогольними напоями, на площі ім. І.Франка жваво спілкувалися про щось неподалік кіоску з тютюновими виробами.

Як видно із записів однієї з відеокамер встановлених міською владою на площі, близько 01:09 вона і сама стала «об’єктом» для зйомки, щоправда відразу на кілька мобільних телефонів. Через кілька секунд виявилося, що  знімали одного з учасників компанії, який вирішив похизуватися своїми «талантами альпініста» та видерся на опору до якої кріпиться камера. Повернувши камеру він, сам того не розуміючи, зафіксував і своїх товаришів, які тут же почали ховати обличчя, і автомобіль ВАЗ 21099 темного кольору, на капоті якого розміщено імпровізований пікнік. Врешті, повернувши камеру у протилежному напрямку, група хуліганів з місця втекли.

Вказаний факт зареєстровано поліцією та проводиться перевірка. Розшукуються і учасники події і мовчазні свідки – водії припаркованих неподалік автомобілів служби таксі, які вирішили не втручатися у спроби молоді попсувати або навіть викрасти майно територіальної громади.

Місто має знати своїх «героїв» в обличчя! Прохання поширити дане відео. Будь-яку інформацію про осіб, яких ви впізнали на відео просимо надавати до Ніжинського відділу поліції (тел. 068-469-52-39, 102) або у коментарях.


Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: