Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські супермаркети після продовольчої паніки

Сьогодні з ранку редакція Mynizhyn.com побувала у всіх супермаркетах міста і дізналися, як виглядають продовольчі полиці магазинів та чи впоралися з неймовірним ажіотажем адміністрація супермаркетів.

Вчора, 25 лютого всі ніжинські супермаркети охопила продовольча паніка, яка було спровокована стрімким ростом долара та ціновою політикою власників магазинів. Починаючи з другої частини дня, люди полишали робочі місця, що б придбати продукти за меншими цінами. Хтось їхав на оптові бази і там втамовував свій продовольчий апетит, купуючи все на що тільки вистачало коштів. Але головний "удар"  продовольчої паніки у Ніжині був нанесений на супермаркети. 

Після 15:00 у більшості супермаркетів міста вже почали з'являтися довгі черги біля продовольчих продуктів, а саме цукру, борошна, олії, гречки, рису. З наближенням закінчення робочого дня, черги лише збільшувалися. 

Щоб зменшити паніку наприклад у "АТБ" адміністрацією було обмежено видача продуктів в одні руки. Але багато хто умудрявся обходити це обмеження, постоявши у чергах по декілька годин.

Близько 20 години вечора  олія, крупи, цукор та борошно і  інші "гарячі" товари закінчилися навіть на складах і порожні полиці охолодили запал покупців.

Як повідомили джерела нашої редакції у різних супермаркетах міста майже скрізь за останні товари, особливо за цукор, борошно та олію, ледве не доходило до бійки. Те що покупці сварилися і ображали один одно для вчорашнього дня було в межах норми.

Сьогодні з ранку, ми побували в усіх супермаркетах міста і дізналися, як виглядали продовольчі полиці магазинів та чи впоралися з неймовірним ажіотажем адміністрація супермаркетів. 


Борошно можна було придбати по 5,94



На ранок гречка ще залишилася. Хтось навіть набрав пакет, але його забув


Працівники з самого ранку почали наповнювати прилавки

В супермаркеті по вулиці Незалежності з самого ранку черга за м'ясними виробами 

"Сільпо" хвалиться цінами, але більшості товарів з даного списку з ранку на прилавках не було

У іншому супермаркеті по вулиці Шевченка, адміністрація "візуально" заповнила полиці.


Але не скрізь це вийшло зробити


В іншому супермаркеті покупців з ранку зустрічали пусті полиці та позначки, що товар в дорозі.





Ще один супермаркет по вулиці Шевченка зустрічає покупців  пустими контейнерами, де ще вчора були крупи, цукор, мука.. 





До речі,настільки ми зрозуміли, цінники почали змінювати вже зранку 


В цьому супермаркеті, як і в інших, полиці де була олія, крупи, мука ще пусті. Але працівники намагаються їх заповнювати, але не завжди є чим










Очікувано, що вже сьогодні продовольча паніка спала, адже хто міг той купив, що хотів вчора. До речі, джерела нашої редакції повідомляють, що товар у супермаркети оперативно привозять і  ціни на нього не зміняться.  Тому паніка було марною.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: