Завантаження ...
banner
banner

Грабіжників засуджено до позбавлення волі

Ніжинським міськрайонним судом двох осіб визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством та погрозою застосування такого насильства, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб)

Грабіж, прокуратура


Ніжинським міськрайонниv судом двох осіб визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством та погрозою застосування такого насильства, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб).

Під час досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що у листопаді 2017 року двоє чоловіків, один з яких є громадянином Азербайджанської Республіки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою, перебуваючи поблизу залізничного вокзалу Ніжин, шляхом застосування насильства до потерпіли відкрито заволоділи їх особистими речами та грошовими коштами.

У судовому засіданні прокурором у повному обсязі доведено вину зловмисників, один з яких так і не визнав свою вину у вчиненні інкримінованого злочину.

Заслухавши позицію сторони обвинувачення та врахувавши тяжкість злочинів, суд призначив покарання за ч. 2 ст. 186 КК України одному із злочинців у вигляді позбавлення волі строком 5 років 5 місяців, іншому – 4 роки 6 місяців позбавлення волі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: