Завантаження ...
banner

На Чернігівщині піймали корупціонерку

Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від громадянина за видачу правоустановчих документів та копій технічних паспортів на земельні ділянки

Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від громадянина за видачу правоустановчих документів та копій технічних паспортів на земельні ділянки.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого Ніжинською місцевою прокуратурою, «на гарячому» поліція затримала провідного спеціаліста в одній із держустанов Бобровицького району Чернігівській області.

Пос
адовець вимагала та одержала неправомірну вигоду в сумі 3000 гривень від громадянина за видачу правоустановчих документів та копій технічних паспортів на земельні ділянки загальною площею 4га.
Реалізація проводилася управлінням захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Бобровицького відділення Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Предмет злочину вилучено. Вирішується питання щодо затримання посадовця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.



Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: