Завантаження ...
banner
banner

Святкування Дня захисту дітей. Фото

Сьогодні, 1 червня, відзначається міжнародний День захисту дітей. Святкові заходи були організовані і в Ніжині. Так, у парку Шевченка відбулась концертна програма за участю творчих колективів та солістів міста, гала-концерт переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу виконавців сучасної української дитячої естрадної пісні


Сьогодні, 1 червня, відзначається міжнародний День захисту дітей. Святкові заходи були організовані і в Ніжині. Так, у парку Шевченка відбулась концертна програма за участю творчих колективів та солістів міста, гала-концерт переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу виконавців сучасної української дитячої естрадної пісні.

Проводились також майстер-класи від станції юних техніків, аква-грим,брейк-данс, відбулись безкоштовні змагання з лазертагу. На маленьких ніжинців очікували безкоштовні атракціони. Сьогодні, до речі, відкриваються дитячі табори з денним перебуванням у школах міста.

Детальніше нагородження переможців конкурсів:

Міський голова Анатолій Лінник урочисто вручив нагороди переможцям Міського телевізійного конкурсу дитячого малюнку «Місто очима дітей». 

У віковій категорії 4-8 років ІІ та ІІІ місце посіли вихованці гуртка «Кольорові долоньки» (керівник Нагорянська Л. В.) Школи «Паростки» Карась Марина та Ткаченко Вадим.

Вихованці гуртка «Творча майстерня» (керівник Хоменко Ю. В.) теж здобули відзнаки та заохочувальні призи: Андрущенко Михайло – І місце (вікова категорія 9-12 років), Кошова Анастасія – ІІ місце (вікова категорія 13-16 років), Крупенко Данило та Чугуєва Анастасія – Подяки за участь.

Фіналом першого міського фестивалю-конкурсу дитячої пісні «Перші промінці» за підтримки Управління освіти Ніжинської міської ради, Служби у справах дітей Ніжинського міськвиконкому, Благодійного фонду «Копиця», Благодійного фонду «Стрічка надії», ПАТ КБ «ПриватБанк» розпочалися святкування Міжнародного Дня захисту дітей у Парку ім. Т. Г. Шевченка.

Учора в НБДЮ 29 дошкільнят та молодших школярів Ніжина змагалися у виконанні сучасної української дитячої естрадної пісні. І сьогодні найкращі з них виступили перед глядачами і подарували їм не лише свої пісні, а й чудовий настрій.

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу «Перші промінці»:
Вікова категорія 5-6 років:
ІІІ місце – Ріпа Варвара (5 р., Ніжинський Будинок дітей та юнацтва),
Пулінець Дарина (6 р., ДНЗ № 15),
IІ місце – Могильна Анастасія (5 р., ДНЗ № 2),
І місце – Трохименко Маргарита (6 р., ДНЗ № 12).
Вікова категорія 7-10 років:
ІІІ місце – Коваленко Павло (7 р., ННВК №16 «Престиж»),
ІІ місце – Швець Владислава (8 р., ЗОШ № 1),
І місце ­ – Івченко Марія (8 р., Ніжинський Будинок дітей та юнацтва)!















































































































































































































































































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: