Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині на території авіазагону ДСНС відбулись навчання

Фото.
Участь у тренуваннях взяли представники Управління охорони здоров’я та реабілітації Міністерства внутрішніх справ України, медичні бригади МВС, рятувальники та медики ДСНС України, а також спостерігачі від Національної гвардії та Державної прикордонної служби України

Авіазагін, ДСНС, рятувальники

25 червня у Ніжині Чернігівської області, на території спеціального авіаційного загону ДСНС України, відбулись навчання з організації аеромедичної евакуації постраждалого особового складу і працівників підрозділів системи МВС повітряними суднами із залученням позаштатних спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України.

Участь у тренуваннях взяли представники Управління охорони здоров’я та реабілітації Міністерства внутрішніх справ України, медичні бригади МВС, рятувальники та медики ДСНС України, а також спостерігачі від Національної гвардії та Державної прикордонної служби України.

Навчання проходили у два етапи: теорія та практичні відпрацювання. Під час першого етапу учасники навчань ознайомилися із організацією взаємодії між силами цивільного захисту та медичними бригадами системи Міністерства внутрішніх справ, а потім фахівці спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України мали змогу оглянути спеціальне медичне обладнанням, що використовується на повітряних суднах ДСНС.


Під час практичного етапу, за тактичним задумом на автотрасі Київ-Глухів сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждало 14 чоловік з числа особового складу ДСНС України. Із них 2 особи перебувають у вкрай важкому стані. З місця події важко травмованих евакуювали медичним вертольотом ЄС-145 «Єврокоптер» до аеродрому у Ніжині, а звідти - транспортували літаком Ан-26 у медичному варіанті до аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського. Наостанок був відпрацьований порядок прийому-передачі постраждалих від медичної бригади МВС бригаді швидкої медичної допомоги при посадці літака Ан-26 у визначене місце.

По завершенню навчань відбулося підбиття підсумків за участю керівництва представників структурних підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.

Авіазагін, ДСНС, рятувальники

Авіазагін, ДСНС, рятувальники

Авіазагін, ДСНС, рятувальники



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: