Завантаження ...
banner
banner

Обрахунок пасажиропотоку у Ніжині – чи варта шкурка вичинки?

24 і 26 червня у Ніжині відбувався обрахунок пасажиропотоку. Місцеві активісти стали свідками цього процесу і неодноразово висловлювали своє невдоволення у соцмережі Фейсбук

Пасажиропотік, Ніжин, Олександр Максимець

24 і 26 червня у Ніжині відбувався обрахунок пасажиропотоку. Місцеві активісти стали свідками цього процесу і неодноразово висловлювали своє невдоволення у соцмережі Фейсбук.

Так, наприклад, Олександр Максимець повідомляє: "На транспортній комісії, обговорювали питання по обрахунку пасажиропотоку.

Він мав бути в період міжсезоння серпень 2 неділі, 2 неділі вересень. Ніби погодились і знайшли офіційну структуру що візьме на себе відповідальність. 
Тільки но відбули на військові збори, так відразу було проведено 2 екстрені наради комісії, яка займається врегулюванням питання перевезення пасажирів в Ніжині. 

І пасажиро облік розпочався на два місяці раніше. Коли місто напів порожне студенти які складають 15% населення хто на підробіток, хто на відпочинок, хто до дому. Період відпусток. І взагалі багато хто вибирає піші прогулянки.

Сам обрахунок не витримує жодної критики 150.000 грн. Куди ?! 
2 студента на 7 автобусів по 39. По 2 маршруту нікого нема. По 15 і по 7 після обід бланк заповняє сам водій. Вибачте, але такі результати не те що не можуть бути об'єктивними.

P.S. На фото кінцеві зупинки Заводська/Космонавтів. Автобуси які відправляються ніде немає статистів. Зустрів тільки двох студентів, які сумлінно рахували пасажирів, але тільки з другої половини дня."

Пасажиропотік, Ніжин, Олександр Максимець

Пасажиропотік, Ніжин, Олександр Максимець

Пасажиропотік, Ніжин, Олександр Максимець

Пасажиропотік, Ніжин, Олександр Максимець

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: