Завантаження ...
banner

Ніжинська поліція розшукує жертв вокзального грабіжника

31 травня близько 8 ранку до поліції звернулася 44-річна жінка. Вона була дуже налякана та спершу не могла повідомити нічого, окрім того, що її пограбували.

Поліція, пограбування, розшук


31 травня близько 8 ранку до поліції звернулася 44-річна жінка. Вона була дуже налякана та спершу не могла повідомити нічого, окрім того, що її пограбували.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Заспокоївшись, жінка розповіла що кілька хвилин тому, коли вона йшла на роботу, неподалік залізничного вокзалу на неї напав невідомий у масці. Чоловік вихопив у неї сумку, в якій були гроші, дорогий мобільний телефон та інші речі після чого втік. Від хвилювання та відвертого переляку потерпіла не могла навіть описати нападника. «Чоловік. У масці. Невисокого зросту.» – ось все, що вона сказала оперативникам. Свідків злочину не було.

Маючи у своєму розпорядженні самий мінімум інформації про нападника, співробітники карного розшуку розпочали комплекс заходів спрямованих на встановлення особи грабіжника. Проведений колосальний об’єм роботи дав свій результат: вдалося знайти і грабіжника і майно потерпілої, яке той викрав.

Вчора, 26 червня, за підозрою у вчиненні вказаного грабежу, затримано 20-річного жителя Куликівського району Чернігівської області, який раніше неодноразово мав проблеми із законом. Незважаючи на свій молодий вік, він вже засуджений за крадіжку та грабіж з кваліфікуючими ознаками. Покарання відбував у місцях позбавлення волі, однак «зав’язати» з криміналом не збирався. Спосіб заробітку на життя – грабежі, жертви – виключно жінки.

Поліцейським затриманий зізнався у тому, що це далеко не перший грабіж, який він вчинив на вокзалі у м. Ніжині. Холоднокровно розповів про те, що у період з квітня по травень поточного року ще кілька жінок стали його жертвами. Свої шанси на вдалий фінал злочину підвищував підбираючи малолюдне місце зі слабким освітленням. Обличчя своє ховав під маскою типу «балаклава», одяг – без особливих ознак. Деяким зі своїх жертв погрожував ножем.

Зараз поліція розшукує жертв грабіжника, адже, як виявилося, до поліції вони не зверталися. Якщо ви, або хтось із ваших знайомих, близьких були пограбовані на вокзалі міста у вказаний період часу, просимо повідомити про це до поліції за номером телефону (096-698-86-98).

Пам’ятайте: безкарність породжує нові злочини.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: