Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові збережений чек на 8 гривень допоміг добитися відшкодування за вкрадений "ЛЕКСУС" понад 1 млн. грн

Власник викраденого в Чернігові автомобіля Lexus GS 460 виграв усі суди проти власників стоянки, на якій викрали його автомобіль

Лексус, вартість, відшкодування, мільйон


Власник викраденого в Чернігові автомобіля Lexus GS 460 виграв усі суди проти власників стоянки, на якій викрали його автомобіль.

Загальна сума збитків, які мають компенсувати охоронники за вкрадене авто, перевищує мільйон гривень, - повідомляє Auto24.

Два роки тому власник "Лексуса" залишив своє авто на платній стоянці на ніч, при цьому не забув взяти з собою квитанцію про сплату за послуги у 8 грн. Однак коли зранку він повернувся за машиною, її не було – охоронники не помітили, як "Лексус" викрали.

Поліція машину не знайшла, а автовласник звернувся до керівництва стоянки з вимогою компенсувати вартість машини. Певна річ, ті відмовили, і тоді автовласник звернувся до суду.

Районний та апеляційний суди визнали правоту власника "Лексуса" та постановили відшкодувати його вартість (щоправда, суми дещо відрізнялись).

Та крапку в цій справі поставив Верховний суд, який визнав всі рішення законними та зобов'язав відшкодувати власників стоянки 1 051 386 грн. 12 коп. плюс судові витрати (справа № 750/2411/17).

Таким чином збережений чек на 8 грн. допоміг добитися відшкодування за вкрадену машину.

ВИСОКИЙ ВАЛ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: