Завантаження ...
banner
banner

За вихідні в області сталося 5 ДТП

У Чернігівській області протягом вихідних 7-8 липня сталося 5 дорожньо-транспортних пригод

ДТП, Товкачівка, Шумани, Сновськ

У Чернігівській області протягом вихідних 7-8 липня сталося 5 ДТП.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської обласної державної адміністрації.

В селі Товкачівка Прилуцького району по вулиці Миру близько 23 год. 30 хв. 7 липня водій автомобіля "MITSUBISHI LANCER" не справився з керування та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок події водій автомобіля, 1987 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії, пасажир автомобіля, 1973 року народження, отримав тілесні ушкодження.

Біля с. Шумани Ріпкинського району о 04 год. 37 хв. 8 липня водій автомобіля "ВАЗ-21011" не справився з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій та два пасажира автомобіля отримали тілесні ушкодження та були доставлені і госпіталізовані до Ріпкинської центральної районної лікарні.

На 29 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ між селами Лихачів та Хотинівка  Носівського району о 16 год. 15 хв. 8 липня водій автомобіля "MERCEDES-BENZ C 180" не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди чотири пасажира автомобіля, з них двоє неповнолітніх дітей, 2005 та 2008 років народження, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні.

На автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі (Ріпкинський район) о 16 год. 20 хв. 8 липня водій автомобіля "PORSCHE MACAN" здійснив виїзд на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем "SANYANG CОRАHDО", яким керував громадянин Республіки Білорусь. Внаслідок пригоди три пасажира автомобіля "SANYANG CОRАHDО", з них неповнолітні діти, 2006 та 2010 років народження, отримали незначні тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились.

В місті Сновськ по вулиці Шевченка, 39 о 19 год. 34 хв. 8 липня водій мопеда "МUSТАHG" не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій мопеда, 1969 року народження, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Сновської центральної районної лікарні.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: