Завантаження ...
banner
banner

Петиція про перекриття руху на горезвісному ніжинському перехресті

Петиція про перекриття руху на горезвісному ніжинському перехресті фото

24 вересня на сайті місцевих петицій було розміщенно петицію від ніжинця Євгенія Коновальчука "Про зміну організації дорожнього руху на перехресті вулиць Шевченка і Синяківської"

Повідомляє MYNIZHYN.com

"На перехресті вулиць Шевченка та Синяківської: перекрити проїзд вулиці Синяківської, з'єднавши дві пішохідні частини алеї між собою. Таким чином буде утворено два Т-подібних перехрестя, що призведе до зниження ймовірності ДТП та зменшенню заторів на під'їздах до вулиці Шевченка з обох сторін вулиці Синяківської", - зазначає автор петиції Євген Коновальчук

Нагадаємо, 23 вересня на перехресті вулиць Синяківська та Шевченка сталася чергова ДТП, яка була зафіксована на відеореєстратор одного зі свідків події. Читати по темі: Хто винен? Чергова ДТП У НІЖИНІ (ВІДЕО, ФОТО)

ДТП на цьому відрізку дороги трапляються досить часто. Водії раз за разом потрапляють в хроніки поліції та  ніжинських ЗМІ.

За словами водіїв, позитивне рішення міськради по петиції створить деякі незручності для них, але це єдиний шанс зменшити травматичність на цьому відрізку автошляху.

Ніжинці, а яка ваша думка з приводу цього?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: