Завантаження ...
banner

Вбивали і знімали на відео (моторошні кадри 18+)

Вбивали і знімали на відео (моторошні кадри 18+) фото

В ніч з 1-го на 2-ге жовтня, групою молодиків, в мікрорайоні Чернігова Масани, було звіряче вбито 30-ти річного чоловіка. Загиблий виявився капітаном поліції, його звали Артур Єрохін. Поруч з ним знайшли і його товариша, також капітана поліції. Він був доставлений до реанімації. В поліції пізніше повідомили, що шістьох підозрюваних затримано, їх прізвища традиційно не називають.

Як стало відомо newch.news, то один з них знімав моменти звірячого побиття на телефон. Фрагменти цього відео ви можете переглянути нижче. Одразу попереджаємо, якщо ви занадто емоційні, або не переносити кадри крові, не дивіться.

За попередньою версією слідства конфлікт стався в магазині АТБ та мав продовження на вулиці, де група молодиків звіряче побила двох чоловіків. Побиття відбувалося біля проїзжої частини дороги вул. Незалежності і його б мали бачити проїжджаючы та мешканці будинку. Але, ніхто не зупинив цього і навіть нікуди не зателефонував. А викликали поліцію перехожі, які за інформацією ЗМІ знайшли побитих чоловіків, один з яких вже був мертвим.  Місце де це сталося ми розміщуємо на фото, аби кожен з вас міг переконатися, що це бачили не одні очі. 

Що стосується загиблого Артура Єрохіна. Без батька залишилося двоє діток та дружина. Ми висловлюємо свої співчуття близьким та рідним. Прощання з Єрохіним Артуром Андрійовичем відбудеться завтра 4 жовтня об 13.30 в морзі по вул. Пирогова, 16 та в 14.30 у церкві на кладовищі Яцево.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: