Завантаження ...
banner
banner

До уваги ніжинських підприємців!

До уваги ніжинських підприємців!  фото

Відновлюєте свій бізнес? Ми допоможемо! Ніжинське представництво Чернігівської Медіа Групи з початку травня знову пропонує свої послуги з ефективного рекламного просування.

Якщо ви відновлюєте роботу свого офісу, магазину, салону, медичного кабінету, кафе чи ресторану, ми радо допоможемо вам повідомити про це всьому місту. Так, зараз нам довелося жити в найскладніші для країни часи. Важко всім, але потрібно працювати, відновлювати країну і допомагати і людям.

Робота підприємця насправді – це теж своєрідна лінія оборони. Бо підприємці і бізнесмени – це ті люди, які своїм розумом заробляють гроші собі, державі, створюють робочі місця і допомагають мешканцям Ніжина у вирішенні різних проблем. Це без перебільшення надважлива і відповідальна робота. Тож, якщо вашому бізнесу під час відновлення роботи потрібна грамотна і ефективна реклама, то пишіть-дзвоніть нам, і ми зробимо так, що весь Ніжин дізнається, що ваш бізнес або магазин теж працює!

Які наші можливості? Завжди до ваших послуг:

- 4 кращих FM радіо Ніжина: ХIТ FM, радіо РОКС, радіо РЕЛАКС, Мелодія FM – зробимо класний аудіоролик про ваш бізнес і розмістимо в ефірі радіостанцій;

- сайт Ніжина MYNIZHYN.com – ми можемо виготовити і розмістити на сайті рекламний банер, можемо написати і розмістити рекламну статтю про ваш заклад;

- наші популярні сторінки сайту в Facebook та Instagram – підготуємо і розмістимо в соцмережах рекламні пости про ваш бізнес.

Життя триває, потрібно відновлювати свою роботу і ми з радістю допоможемо вам у цьому. Що важливо – ми місцеві, а тому знаємо і відчуваємо проблеми ніжинських підприємців, і знаємо як вам допомогти. До того ж, розуміючи, в який складний час ми живемо, ціни на рекламу ми запропонуємо найнижчі. Проконсультуємо, підберемо кращі умови і точно домовимось!

Телефонуйте: 067 757 07 30 Пишіть: reklama@cmg.cn.ua

Більше про наші рекламні можливості: https://mynizhyn.com/page/reklamodateljam.html

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: