Завантаження ...
banner

У Ніжині не буде гарячої води до кінця опалювального періоду: подробиці

У Ніжині не буде гарячої води до кінця опалювального періоду: подробиці фото

ТОВ “НіжинТеплоМережі” припинила подачу гарячої води по всьому місту, через перебої з електропостачанням.

Технічний директор енергопостачальної компанії Володимир Школьний зазначив, що комісія з питань техногенно-екологічної безпеки розглянула дане питання і вирішила припинити подачу гарячої води з метою збереження мереж.

 

З наземних труб ми випустимо воду і до кінця опалювального періоду у Ніжині подача гарячого водопостачання відновлена не буде – повідомив Володимир Школьний

На запитання журналістів MYNIZHYN.com, щодо абонплати гарячої води, яку мешканці сплачували ціле літо і чи буде перерахунок в даному випадку, він повідомив наступне: квитанції (тобто абонентська плата) розрахована на цілий рік: половина коштів сплачувалася літом, а половина мала була сплачуватися зимою. З припиненням гарячого водопостачання квитанції приходити більше не будуть.

Як повідомляє Ніжинрада, ТОВ «НіжинТеплоМережі» продовжує роботу в умовах застосування графіків відключення електроенергії. Найбільше відключається котельня по вул.Космонавтів, вул.Гайдамацькій, вул.Амовова. Всі котельні міста припинили гаряче водопостачання, а також, з метою збереження надземних трубопроводів, проведено злив води із системи та консервацію їх до весни. Благодійний фонд, який допомагає у відновленні котельні по вул.Прилуцька, провів всі тендерні процедури, проведено закупівлю матеріалів, поставка яких має бути вже до кінця цього року.

 
Фото з мережі

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: