Завантаження ...
banner

Погляди - Михайло Самусь

Досі діють: на кого розраховані ядерні лякалки Путіна
Михайло Самусь
заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань
601
Досі діють: на кого розраховані ядерні лякалки Путіна
Росія систематично намагається залякувати Захід натяками на готовність застосувати ядерну зброю. Днями держава-агресор внесла поправки до своєї доктрини ядерного стримування. Кремль розширив категорію держав і військових союзів, щодо яких Росія проводить ядерне стримування, і доповнив перелік військових загроз, для нейтралізації яких виконуються заходи ядерного стримування. Тепер РФ нібито може завдати ядерного удару по неядерній державі, наприклад, через запуск безпілотників на російську територію. 
Невдала страшилка: навіщо у РФ вигадали "українську ДРГ" у Брянській області
Михайло Самусь
заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань
626
Невдала страшилка: навіщо у РФ вигадали "українську ДРГ" у Брянські
2 березня в російських медіа з’явилась інформація про містичних "українських диверсантів", які в Брянській області РФ чи то завдали ударів дронами, чи то підірвали електропідстанцію/газову станцію, чи то розстріляли шкільний автобус, чи то взяли в заручники мешканців російських селищ… Паралельно в Росії повідомили, що російський диктатор Володимир Путін хоче провести екстрене засідання Ради безпеки РФ. Пізніше, правда, градус інформатаки трохи знизили, але Путін все одно заговорив про "неонацистів" та "терористів".
 
Стань автором
Якщо ви хочете розмістити свій матеріал в рубрику «Погляд» на сайті mynizhyn.com, напишіть листа на адресу: mynizhyn.com@gmail.com