Завантаження ...
banner
banner

Спека повернеться у п'ятницю

Синоптики прогнозують, що майже весь тиждень в Україні буде дощовим та прохолодним, спека повернеться лише 19 липня. Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Український гідрометцентр. Середа, 17 липня, буде сонячною лише для жителів


Синоптики прогнозують, що майже весь тиждень в Україні буде дощовим та прохолодним, спека повернеться лише 19 липняПро це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Український гідрометцентр.

Середа, 17 липня, буде сонячною лише для жителів Запорізької, Донецької, Херсонської областей та анексованого Криму. На решті територій прогнозуються дощі та грози. Вдень очікується від плюс 20 до плюс 27 градусів.

У четвер, 18 липня, від дощової погоди звільниться половина України – сухо буде на півдні, сході та у центрі, а також на Закарпатті. На решті територій дощитиме. Стовпчики термометрів покажуть від 22 до 27 теплих градусів.

І нарешті у п’ятницю, 19 липня, спека почне повертатися до України – по всій країні сонячно, опадів не передбачається. Стовпчики термометрів покажуть від 23 до 29 теплих градусів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: