Завантаження ...
banner
banner

Сервісне обслуговування кондиціонерів: послуга без якої не обійтися

Своєчасне сервісне обслуговування кондиціонерів - це необхідна умова для дотримання гарантії виробника. Кондиціонер - це технічно складний побутовий прилад і в процесі його експлуатації час від часу необхідно проводити діагностику і технічне обслуговування пристрою.

Своєчасне сервісне обслуговування кондиціонерів - це необхідна умова для дотримання гарантії виробника. Кондиціонер - це технічно складний побутовий прилад і в процесі його експлуатації час від часу необхідно проводити діагностику і технічне обслуговування пристрою. Зазвичай, періодичність проведення сервісних робіт зазначено в гарантійному талоні виробника, в більшості випадків це не менше 1 разу на рік. Пам'ятайте, що грамотна експлуатація обладнання дозволяє запобігти передчасному виходу з ладу обладнання і, відповідно, істотно продовжити термін його експлуатації. Зробити замовлення читстки кондиціонера в Києві та Київській області рекомендуємо в компанії Клімат Буд.

Види можливих поломок і їх ремонт

Протягом експлуатаційного періоду найбільш вірогідними можуть бути аварійні ситуації механічного або електричного профілю. Основні сигнали, які потребують ремонту або профілактики кондиціонера:
  • немає запуску кондиціонера при включенні в мережу;
  • витік фреону;
  • поява вологи на кондиціонері в процесі роботи;
  • нагрівання блоку під час роботи;
  • слабке охолодження повітря.
Недостатнє охолодження повітря свідчить про втрату необхідного обсягу холодоагенту. Фреон високої якості в необхідній кількості заправлять в прилад професіонали фірми. Слабкий потік повітря вимагає очищення системи, фільтрів. 
У міру експлуатації відбувається забруднення випарника у внутрішньому блоці кондиціонера, що призводить до скупчення вологи і її стікання в піддон приладу і далі вниз по дренажних трубках. 
Трапляються дуже серйозні поломки кліматичних систем, що вимагають демонтажу всієї конструкції. Такі проблеми найчастіше безпосередньо пов'язані з виходом з ладу основи кондиціонера, його компресора.

Послуги компанії

Діагностику і якісний ремонт швидко проведуть фахівці компанії Клімат Буд та дадуть відповідь на всі ваші питання. Надається широкий перелік послуг, починаючи від зовнішнього огляду та кріплення й закінчуючи максимально складними роботами з механічним та електричним обладнанням в середині приладу. Рекомендуємо ремонт і сервісне обслуговування кондиціонерів будь-якого класу в цій фірмі. Отримайте не тільки якісне обслуговування, а й чисте та свіже повітря без запахів та алергенів у вашому домі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: