Завантаження ...
banner
banner

Як шукати вторинну нерухомість за допомогою Flatfy після ребрендингу ЛУН

Компанія ЛУН оголосила про реструктуризацію та виокремлення підрозділу Flatfy, який допомагатиме користувачам шукати пропозиції на ринку вторинної нерухомості в Україні та за кордоном

Компанія ЛУН оголосила про реструктуризацію та виокремлення підрозділу Flatfy, який допомагатиме користувачам шукати пропозиції на ринку вторинної нерухомості в Україні та за кордоном. Клієнти компанії, яких цікавить житло у новобудовах, і надалі зможуть користуватися онлайн-сервісом ЛУН.

Не зазнають змін і такі бренди як «ЛУН Місто» та Dobovo. Якщо перший сервіс досліджує урбанізований простір і надає користувачам вичерпну інформацію про переваги та недоліки проживання у тих або інших районах, другий значно спрощує оренду житла у різних регіонах України.

Чому компанія змінює назву

Топ-менеджмент сервісу керувався кількома міркуваннями, вирішивши провести ребрендинг ЛУН та змінити назву онлайн-сервісу для пошуку вторинної нерухомості на Flatfy.

  • Через успішність рекламних кампаній клієнти звикли сприймати ЛУН як ресурс, який допомагає шукати пропозиції від забудовників та оголошення з продажу житла на ринку первинної нерухомості. За останні 8 років рекламу ЛУН можна було часто побачити по телебаченню та в інтернеті, де компанія просувала послуги сервісу з пошуку первинного житла. Вартість квартир у новобудовах є вищою у порівнянні з пропозиціями на ринку вторинного житла, тому більшість користувачів сервісу шукали вторинну нерухомість. Високий попит зумовив необхідність створення онлайн-сервісу Флетфай, який дозволяє швидко проаналізувати пропозиції на ринку.
  • Пошукова система ЛУН працює як агрегатор, збираючи пропозиції від провідних агенцій та дозволяючи підшукувати квартири за обраними параметрами. Оскільки не всі варіанти можуть зацікавити користувачів, представники бренду не хочуть, аби якість оголошень негативно впливала на те, як сприймають ЛУН.
  • Після презентації додатку Bird для iOS з'ясувалося, що користувачів цікавлять послуги компанії, які просуваються під різними брендами. Додаток став лідером рейтингу у своїй категорії, а кількість завантажень перевищила 100 тис.

Що зміниться

Сервіс ЛУН і надалі можна буде використовувати, аби знайти житло у новобудовах та ознайомитися з особливостями нових будівельних проєктів. Flatfy почне працювати як новий підрозділ.

Користувачі зможуть, як і раніше, використовувати сервіс, який тепер називатиметься Flatfy. Змінилася тільки його адреса, тепер у нього новий домен flatfy.ua. ЛУН можна буде знайти за адресою lun.ua.

Ребрендинг значно спростить користування сервісами та допоможе користувачам швидко знаходити інформацію, яка їм потрібна. Представники бренду впевнені, що розділення матиме мінімальний вплив на SEO-трафік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: