Завантаження ...
banner

Електрозаправки - де підзарядити свій автомобіль

Останнім часом на дорогах почали з'являтися електромобілі, при цьому кількість постійно зростає.

Останнім часом на дорогах почали з'являтися електромобілі, при цьому кількість постійно зростає. Україна щороку демонструє позитивну динаміку зростання продажів в цьому напрямку. Саме це провокує розвиток електрозаправок в країні, кожне місто має свою мережу заправок, де можна встановлювати автомобіль на зарядку і швидко поповнювати безкоштовні кілометри. Якщо у вас є електромобіль, то ви повинні знати адресу, де знаходяться електрозаправки, чи вільні вони у даний момент, яка вартість зарядки авто на них. Адже кожна компанія пропонує свої умови для автомобілістів.

Де зарядити електромобіль

Самостійно знаходити станції для зарядки авто досить складно, на це йде величезна кількість часу, адже подібна заправка може бути в самому не примітному місці. Найпростіше орієнтуватися на карті електричних зарядних станцій для електромобілів https://toka.energy/uk/chargemap/, де вказана кожна зарядка, її завантаженість і доступність. Якщо ви власник електромобіля, то online карта електрозаправок повинна завжди бути під рукою. Це основний інструмент автовласника, який бажає пересуватися дешево і без проблем.

На карті чітко вказано місце розташування зарядних станцій електромобілів, ви можете вибрати найближчу і відправитися туди, щоб поповнити запас енергії в своєму транспортному засобі. За кілька років кількість зарядних станцій зросла і можна заряджатися практично скрізь, головне приїхати на вільну зарядну станцію. Для цього інформація надається в режимі онлайн, водій може подивитися, чи зайняте пристрій в даний момент, чи є там місце для парковки автомобіля, як швидко буде поповнений заряд батареї. Не знаючи точне місце розташування ЕЗС, ви просто не зможете комфортно пересуватися в місті.

Переваги онлайн карти

Перш за все, під рукою завжди є зарядні станції електромобілів, не потрібно їх шукати. Не потрібно нікого питати, чи не потрібно розбиратися в тому, чи підходить станція для вашого авто чи ні. На карті вказується місце розташування найближчої електро заправки, тип зарядного пристрою, кількість вільних місць, зображення самої зарядки, надається інформація про ціни.

Онлайн карта електрозаправок в Києві постійно оновлюється, як тільки з'являється нове місце для зарядки авто, його розташування вказується на карті. Якщо змінюється ціна станції зарядок електромобілів в Києві, то ця інформація відразу ж з'являється на карті. В результаті водій не просто володіє певною інформацією, він впевнений в її достовірності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: