Завантаження ...
banner
banner

Вибір фотографа та підготовка до весільної фотосесії

Весільна фотозйомка - досить витратна і при цьому вкрай важлива послуга на весілля. Залишитися без спогадів з важливої події - не варіант, тому до фотосесії весілля слід ставитися відповідально.

Весільна фотозйомка - досить витратна і при цьому вкрай важлива послуга на весілля. Залишитися без спогадів з важливої події - не варіант, тому до фотосесії весілля слід ставитися відповідально. А відтак - готуватися, продумуючи місця для зйомки у місті, де відбуватиметься свято, збираючи необхідний реквізит та, головне - обираючи професійного фотографа на весілля в Чернігові та області!

Як вибрати фотографа на весілля

Багато хто з наречених вважає, що досвідчений та талановитий фотограф - це 100% запорука якісних та гарних фото. Однак, це не зовсім так. Роль молодят є надзвичайно важливою, адже саме вони позують перед камерою. Професіонал, в свою чергу, вміло скеровує пару, дає практичні поради щодо позування, допомагає у виборі локацій для зйомки. Слушні поради молодятам щодо пошуків саме такого виконавця дають фахівці весільного порталу Hot Wedding. Отже:

  • якщо ви далекі від фотосфери і не маєте жодних спеціалістів на приміті, саме час ознайомитися з актуальними пропозиціями. Сучасні молодята можуть зробити це швидко, за допомоги таких зручних та безкоштовних сервісів, як портал весільних послуг та виконавців HotWed. По суті, такі сайти містять каталоги доступних послуг з можливістю фільтрувати пропозиції за містами та вартістю. Заходиш, проходиш миттєву реєстрацію, яка дозволяє зберігати послуги, які сподобались, та обираєш фотографа на весілля чи будь-кого іншого за прикладами робіт!

  • не поспішайте визначатися: важливо відібрати кілька хороших пропозицій, щоб вивчити їх детальніше, ознайомитися з відгуками в Інтернеті, відвідати сторінки спеціалістів в соцмережах. 

  • домовтеся про особисту зустріч з фотографом - онлайн чи офлайн, як вам зручно. Це дуже важливий етап, адже він дасть вам інформацію про спеціаліста, як про людину. Оцініть його вміння комунікувати, знаходити підхід до клієнта, попросіть дати якісь конкретні поради, поділитися ідеями щодо вибору місця для фотозйомки. 

Якщо ви мали розмови з кількома професіоналами і готові визначитися - зробіть це. Не соромтеся підписувати договір про співпрацю, який закріпить усі обов’язки весільного фотографа, вартість фотозйомки, суму внесеного авансу.

Далі можна переходити до наступного етапу - підготовки до, мабуть, найважливішої у вашому житті фотосесії!

Підготовка до весільної фотосесії: секрети, що рятують на практиці

Організація весілля вирує! Якщо вирішили все робити самостійно - без агенцій і координаторів - брак часу та енергії відчуватиметься гостро. Серед поширених помилок молодят - дбати про декор та флористику, меню, алкоголь та солодощі, забуваючи про такі важливі речі як підготовка до фотосесії!

Пропонуємо Вашій увазі декілька ключових порад, які дозволять отримати найкращий результат з фотосесії весілля:

  • таймінг - важлива річ. Якщо на основний день святкування призначена і розписка, і вінчання, і банкет, часу на повноцінну фотозйомку просто не залишиться. У такому разі, слід чітко розподілити кожен етап торжества, виділивши для короткої фотопрогулянки 1.5-2 години. Виїзди за місто, відвідини віддалених та великих локацій для зйомки слід відкласти на інший день, який фотографи називають “дозйомка” і передбачають заздалегідь.

  • ознайомтеся з переліком вдалих поз для зйомки закоханих. Дуже важливо вміти взаємодіяти перед камерою, гарно обніматися, цілуватися і навіть ходити! Загалом про це вам розкаже ваш фотограф. Проте вдосконаленню немає меж, тож шукайте інформацію в мережі, в надійних джерелах - наприклад, у спеціалізованих блогах про підготовку весілля.

  • також у статтях весільних порталів часто можна знайти гарні поради від реальних спеціалістів щодо вибору локацій для зйомки та пошуку реквізиту. Для натхнення можна переглядати фото молодят в Інтернеті: маєте повне право попросити фотографа відтворити той чи інший кадр у вдалому ракурсі!

Бажаємо вам сумлінно готуватися до весільної фотозйомки, не нехтувати порадами обраного фотографа та не боятися камери, щоб виглядати на фото максимально природно! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: