Завантаження ...
banner
banner

Турбота про людей похилого віку в пансіонаті "Родинна Турбота

Ритм життя людей похилого віку відрізняється розміреністю і для них необхідно створити певний рівень комфорту. Близьким доводиться постійно відвідувати родичів, організовувати їх побут, допомагати готувати їжу і контролювати приймання ліків, жертвуючи власним часом і сім'єю.

Ритм життя людей похилого віку відрізняється розміреністю і для них необхідно створити певний рівень комфорту. Близьким доводиться постійно відвідувати родичів, організовувати їх побут, допомагати готувати їжу і контролювати приймання ліків, жертвуючи власним часом і сім'єю.

Турбота про людей похилого віку в пансіонаті Родинна Турбота

Спеціалізований будинок для людей похилого віку у Чернігові пропонує послуги якісного догляду і забезпечує належний рівень турботи про своїх мешканців. У пансіонаті працюють кваліфіковані фахівці й добре підготовлений персонал, створені оптимальні умови проживання.

Який догляд необхідний людям похилого віку

Для літніх людей опіка і догляд полягають не тільки в регулярних відвіданнях та доставлення сумок з продуктами й ліками. «Родинна Турбота», це сучасний приватний пансіонат, де літні люди проходять всі етапи соціальної адаптації та не залишаються без уваги, та для них створені комфортні умови для повноцінного життя:

  • продумані умови проживання й облаштований побут, в пансіонаті створена і підтримується безпечне середовище, облаштовані комфортні номери на різну кількість жильців та загальні приміщення;
  • повноцінне харчування і різноманітний раціон, в меню включаються свіжі харчові продукти та збалансовані блюда, сезонні овочі та фрукти, перші та другі страви, поживні гарніри та десерти;
  • адаптований розпорядок дня, саме він допомагає нашим мешканцям швидко звикнути до нових умов, адаптуватися до довколишнього середовища, стати повноправним членом колективу мешканців;
  • різноманітне дозвілля та організація вільного часу із залученням творчих колективів, проводяться тематичні вечори та залишається час на заняття хобі.

Співробітники установи з багатим досвідом роботи здійснюють правильний догляд за пожильцями, надаючи послуги реабілітації. Старі люди постійно перебувають у сприятливому психологічному середовищі, для них створена дружня і спокійна атмосфера, відмінно налагоджений побут.

Комфортні умови проживання

Будинок для людей похилого віку у Чернігові та всі його співробітники дорожать репутацією закладу, що виправдана часом роботи й позитивними відгуками. Робота пансіонату націлена на те, щоб люди похилого віку не відчували себе самотніми, для їх проживання створюються оптимальні умови.

Пожильцям надані комфортні номери, в яких може проживати різна кількість людей. На вибір надаються кімнати на 2,3 і 5 мешканців, з необхідним меблюванням, окремим або загальним санвузлом, в номерах проводяться регулярні прибирання та санітарні обробки, здійснюється провітрювання.

Комплекс харчування і вибір меню

Повноцінний сніданок й обід, полуденок і вечеря це збалансоване меню зі стравами, що містять корисні речовини, вітаміни та мікроелементи. Крім збалансованої енергетичної та харчової цінності, нам важливо, щоб складене меню було ще і смачним.

У процесі приготування їжі використовуються різні техніки обробки та тільки якісні й свіжі харчові продукти. «Родинна Турбота» пропонує 4-х разове харчування, за рекомендацією дієтолога розробляються спеціальні меню з дієтичними стравами.

Дотримання розпорядку дня

В рамках соціальної адаптації для своїх мешканців пансіонат Родинна Турбота використовує ретельно продуманий розпорядок дня. Режим складений так, щоб у людей похилого віку було достатньо вільного часу, але не створювалося відчуття самотності й безпорадності у виконанні повсякденних справ.

Розпорядок дня доповнюється гігієнічними процедурами, приймання їжі та прогулянками, помірними фізичними навантаженнями. У графік обов'язково включається прийняття ліків або проходження фізіотерапії, особлива увага приділяється організованому і різноманітному дозвіллю.

Організація дозвілля й відпочинку

Постійно працюючи з людьми похилого віку пансіонат Родинна Турбота забезпечує відмінне проведення часу. У вільний час мешканцям влаштовуються різноманітні заходи для організації їхнього дозвілля, крім заняття улюбленим хобі можна брати участь у творчих вечорах і вікторинах, турнірах з настільних ігор.

Гарна, тепла погода, це час обов'язкових прогулянок на свіжому повітрі з помірними фізичними навантаженнями. На території зони відпочинку проводяться спільні читання улюблених книг, а мальовничий куточок природи, де розташований пансіонат, дозволяє милуватися красою навколишнього світу.

Жодна доглядальниця не зможе цілодобово перебувати зі своїм підопічним, а в нашому штаті достатньо кваліфікованих фахівців з гарною підготовкою. Будинок для людей похилого віку у Чернігові пропонує цілий комплекс послуг, ми знаємо як важливі в літньому віці увага і соціальна адаптація. Щоб детально дізнатися про умови розміщення в нашому пансіонаті, телефонуйте за вказаними на сайті телефонами, або скористайтеся формою зворотного зв'язку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: