Завантаження ...
banner
banner

Запчастини зі США - це зручно і вигідно

Завдяки всесвітній експансії Інтернету люди отримали доступ до міжнародних торгових майданчиків. Amazon, eBay, Alibaba, ряд інших сайтів пропонують покупцям асортимент, який вражає уяву. Але не тільки різноманіття вибору змушує вітчизняних громадян робити покупки за кордоном. Можливість заощадити - визначальний фактор для багатьох

Завдяки всесвітній експансії Інтернету люди отримали доступ до міжнародних торгових майданчиків. Amazon, eBay, Alibaba, ряд інших сайтів пропонують покупцям асортимент, який вражає уяву. Але не тільки різноманіття вибору змушує вітчизняних громадян робити покупки за кордоном. Можливість заощадити - визначальний фактор для багатьох. Особливо це актуально для автомобільних комплектуючих, деталей кузова, аксесуарів. Замовити запчастини зі США можна за допомогою профільних сервісів. EasyXpress - один з лідерів українського ринку в цьому сегменті. Познайомитися з прайсом і умовами доставки можна на сайті компанії, а з цієї статті ви дізнаєтеся про особливості та переваги покупки в Америці.

Як це працює

Щоб купити потрібний товар в американському магазині і замовити його доставку в Україну, потрібно діяти в такій послідовності:

  1. Зареєструйтеся на сайті посередника. Після цього вам нададуть адресу в Штатах, яку можна вказувати при покупці в місцевих інтернет-магазинах.
  2. Знайдіть потрібний товар. Кращу ціну і найбільш привабливі умови покупки можна знайти за допомогою онлайн-агрегаторів. Вони ж підкажуть, в якому магазині доцільніше здійснювати покупку.
  3. Оформіть замовлення. Вкажіть адресу, яку Ви отримали на сайті українського посередника. Оплатити покупку можна пластиковою карткою, більшість майданчиків приймають Visa і MasterCard.
  4. Дочекайтеся, коли посилка прибуде американському одержувачу. Після цього вам прийде підтвердження і покупку відправлять на Україну.
  5. Заберіть замовлення. Це можна зробити в офісі компанії-посередника або в одному з численних відділень "Нової Пошти".

Як бачите, це просто.

Чому варто купувати запчастини в Америці

На те є ряд вагомих підстав:

  • економія - становить від 30 до 50% з урахуванням вартості доставки та сплати митного збору;
  • оперативність - зараз посилки доставляються протягом 4-9 днів після їх отримання в Америці;
  • бездоганна якість - ви купуєте тільки оригінальні запчастини, комплектуючі або деталі кузова.

Переваги незаперечні. Це значно доцільніше, ніж переплачувати вдвічі за аналогічну (а інколи і недостатньо якісну продукцію) в Україні. Таким чином можна замовити і автомобіль в Сполучених Штатах і відчутно заощадити на його покупці. Подробиці можна дізнатися на EasyXpress, менеджери компанії с радістю вас проконсультують і порадять оптимальний варіант.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: