Завантаження ...
banner
banner

Дизайн інтер’єру офісу: етапи підготовки та реалізації проекту

Якісно реалізований дизайн офісного приміщення допомагає сформувати імідж успішної та надійної компанії. Також завдяки професійному дизайну в офісі створюється атмосфера, що сприяє продуктивній організації праці членів команди.

Якісно реалізований дизайн офісного приміщення допомагає сформувати імідж успішної та надійної компанії. Також завдяки професійному дизайну в офісі створюється атмосфера, що сприяє продуктивній організації праці членів команди.

Оскільки це завдання не з легких, логічно, що розробляти дизайн офісу повинні професіональні дизайнери. Більшість підприємців та власників комерційної нерухомості звертаються до студій, як Partner Design, що пропонують реалізацію проектів під ключ.

дизайн офісу

Основні етапи підготовки дизайн-проекту

Незалежно від площі офісу і кількості його поверхів, фахівці розроблять оптимальний дизайн-проект, який буде відповідати актуальним тенденціям, корпоративній політиці та побажанням клієнта. Спеціалісти з великим досвідом проектування дизайнів комерційної нерухомості завжди дотримуються логічного алгоритму співпраці з замовниками, який дозволяє досягти максимальних результатів.

Процес підготовки дизайн-проекту та його реалізації можна умовно розділити на 5 етапів:

  1. Попередня консультація. Дизайнер вислуховує побажання клієнта, дізнається про основні цілі, концепцію бізнесу. Після цього обговорюються можливі рішення, дизайнер допомагає клієнту з вибором стилістики.
  2. Проведення замірів на об’єкті та підготовка креслень. На цьому етапі клієнт може наочно побачити, як буде виглядати дизайн офісу в цілому (зонування, планування, розташування меблів). Проектувальники оцінюють специфіку приміщення.
  3. Складання та ухвалення бюджету. Після затвердження попередніх макетів і креслень розраховується вартість усіх конструкцій і меблів, матеріалів, роботи майстрів та спеціалістів студії. За необхідності клієнт вносить свої коригування.
  4. Детальна візуалізація. Спеціалісти студії готують 3D-проект інтер'єру офісу для демонстрації того, як будуть виглядати приміщення після всіх робіт.
  5. Авторський нагляд. Щоб результат точно відповідав усім нюансам проекту, спеціалісти студії пропонують послуги під ключ з компетентним авторським наглядом за ходом та якістю виконання робіт.

дизайн офісу

В офісі, де все зроблено зі смаком та для комфорту людей, працездатність завжди буде на висоті. Працівники у такому функціональному просторі менше втомлюються та активніше продукують нові ідеї, ефективніше взаємодіють між собою. Отже, інвестуючи в дизайн інтер’єру робочого простору, можна підвищити продуктивність команди та досягти нових висот у бізнесі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: