Завантаження ...
banner
banner

Електронний каталог Avtopro.ua - найзручніший спосіб вибору деталей автомобіля

Про те, що автозапчастини для автомобіля доводиться час від часу купувати відомо кожному водієві. Раніше це було великою проблемою, однак сьогодні ситуація інша.

Про те, що автозапчастини для автомобіля доводиться час від часу купувати відомо кожному водієві. Раніше це було великою проблемою, однак сьогодні ситуація інша. Знайти будь-яку автозапчастин можна не тільки в спеціальних магазинах, що реалізують авто товари, але і в мережі.

З розширенням електронної торгівлі користувачі отримали масу зручностей. Незважаючи на те, що такий товар як запчастини має особливості, в тому числі це стосується і питання їх правильного підбору, рішення проблем ідентифікації вже знайдено. Віртуальний електронний каталог Avtopro.ua дає відповіді на будь-які питання по характеристикам деталей і їх ідентифікації з автомобілями різних марок.

З розширенням інтернет і розвитком e-commerce на ринку України визначилися лідери. Серед них можна назвати торгову площадку Avtopro.ua, відому успішною реалізацією автозапчастин. Електронний каталог містить інформацію, корисну як автолюбителям, так і професіоналам.

Як здійснюється ідентифікація автозапчастин

Будь-яка автозапчастин має код, який вводиться виробником для обліку та логістики. Для ідентифікації автозапчастин в рамках дилерських центрів використовуються EPC- каталоги. Такі каталоги є програмами для внутрішнього використання і з їх допомогою, при введенні VIN-коду, здійснюється доступ до схеми автомобіля і підбір потрібних йому деталей. Ця формація призначається для професіоналів і недоступна вільного використання. І все ж адаптовані версії подібних програм виявляються в мережі і дають можливість звичайним користувачам замовляти запчастини, не вдаючись до допомоги дилерського центру.

Рішення може здатися дуже простим, але автолюбителі стикаються з деякими труднощами. Вони такі:

  1. Каталоги викладено мовою країни виробника, і користувач мережі неминуче стикається зі складнощами перекладу, особливо це стосується технічних термінів;

  2. Деякі деталі оснащуються кількома кодами, що робить вибір автозапчастин неоднозначним;

  3. При подібній ситуації велика ймовірність помилки, замовити не ту деталь і втратити не тільки гроші, але і час.

У чому переваги каталогу Avtopro.ua?

Проблема складності з ідентифікацією відома навіть професіоналам. Це може бути в тих випадках, інформації VIN-коду недостатньо і доводиться звертатися за додатковим роз'ясненням до виробника. Якщо замовлення деталі був невдалим, то це веде до невдоволення клієнта і втрати часу. Тому наявність універсального адаптивного каталогу корисно не тільки звичайним автолюбителям, але і професіоналам.

Каталог Avtopro.ua створювався протягом багатьох років і враховує будь-які складнощі з якими можна зіткнутися в процесі підбору автозапчастин. Його власне дерево складається з чотирьох кроків, що мінімізує помилки і дозволяє замовити правильний код, якщо замовник знає точну назву запчастини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: