Завантаження ...
banner
banner

Металочерепиця – унікальний матеріал для створення міцної покрівлі

В житлових будинках важливо обладнувати міцну та надійну покрівельну систему. Вона забезпечить захист приміщення від агресивних зовнішніх факторів: злив, снігопадів, поривів вітру, високої температури та ультрафіолетового випромінювання. Для створення даху будівельними компаніями використовуються різноманітні матеріали. Серед замовників користується підвищеною популярністю листи металевої черепиці.

В житлових будинках важливо обладнувати міцну та надійну покрівельну систему. Вона забезпечить захист приміщення від агресивних зовнішніх факторів: злив, снігопадів, поривів вітру, високої температури та ультрафіолетового випромінювання. Для створення даху будівельними компаніями використовуються різноманітні матеріали. Серед замовників користується підвищеною популярністю листи металевої черепиці. Її виготовленням займається багато підприємств. Придбати з вигідними ціновими знижками покрівельний матеріал можна в спеціалізованому інтернет-магазині.

Основні переваги використання металочерепиці

Сучасна черепиця, що виготовляється із металевого матеріалу, вважається гідною альтернативою традиційній керамічній продукції. Вона має міцну структуру та відрізняється високими декоративними властивостями. Сталеві листи покриваються захисним полімерним шаром, тому характеризуються довгим строком експлуатації. Одна з суттєвих переваг покрівельного матеріалу – незначна вага. Це дозволяє спрощувати та прискорювати виконання монтажних робіт. Металева черепиця має і інші позитивні якості:

  • можливість поєднання з натуральним камінням, деревом, цеглою;
  • екологічна безпека;
  • протипожарна стійкість;
  • зовнішня привабливість;
  • здатність витримувати високі механічні впливи.

Сучасна металочерепиця дозволяє створювати покрівельні конструкції з різними розмірами та формами.

Технічні характеристики черепиці з металевого матеріалу

Оптимальним варіантом для створення надійної покрівлі на житловому будинку вважається придбання матеріалу з товщиною не менше 4 мм. Більшість виробників пропонують металочерепицю з захисним зовнішнім шаром з пуралу, поліестеру, пластизолу чи ПВДФ. Довжина одного листа зазвичай вибирається у відповідності з вимогами клієнтів. В процесі купівлі стальних листів враховується також висота хвилі та крок її розміщення.

Найбільш надійним по праву вважається покриття з ПВДФ, в основі якого знаходиться полівінілфторид та акрил. Ці компоненти зумовлюють міцність матеріалу та його здатність до самоочищення. До бюджетних варіантів покрівельної продукції відноситься черепиця з захисним поліестеровим шаром. Він добре витримує агресивність атмосферних опадів та різкі зміни температурного режиму.

З внутрішнього боку металеві плити покриваються спеціальним лаком. Виробники пропонують споживачам продукцію з різноманітними кольоровими відтінками. Щоб зберегти цілісність захисного шару, рекомендується при транспортуванні матеріалу використовувати спеціальні автомобілі, обладнані довгими кузовними відсіками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: