Завантаження ...
banner
banner

Допорогові закупівлі на SmartTender

В умовах економічного спаду зростає актуальність пошуку нових можливостей для розвитку бізнесу та зменшення витрат. Виробникам і постачальникам важливо постійно розширяти чисельність клієнтів та збільшувати продажі. Покупці шукають можливості придбати якісні товари за найнижчою вартістю.

В умовах економічного спаду зростає актуальність пошуку нових можливостей для розвитку бізнесу та зменшення витрат. Виробникам і постачальникам важливо постійно розширяти чисельність клієнтів та збільшувати продажі. Покупці шукають можливості придбати якісні товари за найнижчою вартістю. Скористайтеся пропозиціями сайту SmartTender. Український електронний торговий майданчик спеціалізується на організації державних та комерційних тендерів. Тут можна знайти нових партнерів, постачальників та клієнтів з мінімальними клопотами і витратами часу.

SmartTender

Що отримують користувачі SmartTender

Формат маркетплейса дозволяє проводити на платформі Prozorro допорогові закупівлі (до 200 000 гривень) у зручному вигляді. Процедура максимально наближена до стилю роботи інтернет-магазинів. Такий формат зручний, користувачі отримують можливість уникнути складнощів і зайвих витрат часу.

Майданчик користується великою популярністю. Алгоритм закупівель виглядає так:

  • вибираєте категорію товарів;
  • знаходите товарні позиції з потрібними характеристиками. На цьому етапі замовник не бачить даних постачальника. Доступні лише характеристики товару і умови поставки;
  • вибираєте позиції з прийнятною вартістю і додаєте їх у кошик в бажаній кількості;
  • натискаєте кнопку «Оформити». Заявки постачальникам надсилаються автоматично.

На підтвердження ціни та наявності товарів надається 48 годин. Поставка товарів має бути здійснена впродовж 7 днів.

Переваги SmartTender

Користувачі електронного торгового майданчика відмічають зручність роботи. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, детальні інструкції допомагають швидко розібратися в тонкощах роботи системи та особливостях проведення тендерів. При необхідності можна скористатися допомогою персонального менеджера.

Користувачі сайту SmartTender.biz отримують додаткові послуги:

  • термінове виготовлення довідок МВС про відсутність судимостей. Замовити їх можна в особистому кабінеті;
  • участь у державних продажах майна збанкрутілих банків;
  • комерційні торги.

У відгуках про роботу майданчика користувачі відмічають просту і максимально швидку взаємодію з контрагентами, зручність роботи і найвищий рівень захисту персональних даних. Скористайтеся можливостями SmartTender. Електронний майданчик має бездоганною репутацією на ринку і постійно вдосконалює рівень сервісу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: