Завантаження ...
banner
banner

Обираємо дерев'яні меблі

При виборі меблів для будинку або квартири дуже часто можна почути, що дерев'яні меблі будуть кращим вибором. А все тому, що такі меблі мають ряд переваг в порівняні з іншими.

При виборі меблів для будинку або квартири дуже часто можна почути, що дерев'яні меблі будуть кращим вибором. А все тому, що такі меблі мають ряд переваг в порівняні з іншими.

Зараз більшість меблів виготовляються з ДСП і шпону. Тому потрібно бути обережним й обирати ті меблі, які зроблені з масиву дерева. Фанерні вироби схильні до механічних пошкоджень, а витрати на їх ремонт часто перевищують покупну ціну.

В інтернет-магазині https://mebliskif.com.ua ви зможете підібрати якісні дере’яні меблі на будь-який смак.

Переваги та недоліки дерев’яних меблів

Перш за все це натуральність сировини: пластик або метал не дадуть можливості доторкнутись до природи в спальні або вітальні. Саме ця природність змушує багатьох людей тягнутися до дерев'яних меблів.

Також важлива її унікальність: практично кожен шматок дерева виглядає по-різному.

Довговічність - ще одна перевага. При сприятливих умовах такі меблі можуть прослужити до декількох десятків років, особливо меблі з червоного дерева або дуба. Також дуже легко видалити з подібних виробів зовнішні механічні пошкодження, такі як подряпини або відколи, — для цього необхідно просто відшліфувати їх.

Однак не можна забувати про недоліки таких виробів. При покупці дерев'яних меблів необхідно перш за все подумати про вагу виробів. Вона може бути дійсно величезним - при зміні декору одна людина не зможе зрушити шафа або ліжко. Ще один недолік - це значні витрати, які для багатьох людей можуть стати перешкодою, важким для подолання.

Чи варто купувати дерев'яні меблі?

Відповідь на це складне питання в основному проста. Якщо потрібні високоякісні меблі, що поєднуються з різними типами дизайну інтер'єру, стійкі до часу й пошкоджень, не потрібно думати про те, чи варті вони витрачених грошей. Який тип дерева вибрати? Це єдина дилема, з якою кожен може зіткнутися.

Дерев'яні меблі все ж залишаються ознакою добробуту і гарного смаку. Крім того, це екологічно чисті вироби, який багато говорять про турботу про екологію та природу.

Звернувшись до інтернет-магазину дерев’яних меблів «Скіф», ви можете бути впевнені в надійності та якості покупки. Меблі компанії мають декілька переваг в порівнянні з іншими виробниками, а саме:

  • високу міцність, адже виробляються з цільного дерева;
  • довговічність – меблі покриті лаком, а тому стійкі до різних подразників;
  • естетичний вигляд, адже мають унікальну структуру, створену природою. 

Також на всі меблі компанія надає гарантію й можливість доставки по всій країні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: