Завантаження ...
banner
banner

Маркевич: Для перемоги нам трохи не вистачило досвіду

Про це під час прес-конференції після закінчення матчу у Варшаві заявив головний тренер дніпропетровської команди Мирон Маркевич. Також він заспокоїв вболівальників стосовно стану Матеуса



Про це під час прес-конференції після закінчення матчу у Варшаві заявив головний тренер дніпропетровської команди Мирон Маркевич, повідомляє Укрінформ.

“Ми сьогодні програли хорошій команді, при цьому, сподіваюсь, показали хороший футбол. Нам трохи не вистачило досвіду, ми вперше грали у фіналі. “Севілья” команда більш досвідчена, але ми намагалися показати хорошу гру”,- заявив Маркевич.
 
За словами Маркевича, у грі проти дуже сильного суперника його команда припустилася серйозних помилок, особливо коли пропустила другий і третій гол.

“Третій м’яч ми самі собі принесли, його просто треба було вибити”,- підкреслив тренер.
 
Маркевич заспокоїв вболівальників щодо стану здоров'я півзахисника “Дніпра” Матеуса, який серйозно постраждав під час гри, - він почуває себе нормально.
 
Тренер “Дніпра” розповів про враженням від роботи одного з лідерів команди - Євгена Коноплянки. Маркевич не має претензій до футболіста.
 
“По гарячих слідах не хочу аналізувати гру Коноплянки. Звичайно, хотілося б щоб він зіграв сильніше, але не можу сказати, що він не старався”, - констатував Маркевич.

Нагадаємо, вчора у фіналі Ліги Європи "Дніпро" поступився "Севільї" з раху
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: