Завантаження ...
banner
banner

Які види піци варто скуштувати?

Піца – один із найдавніших і звичних варіантів смачної, ситної та корисної їжі. У себе на батьківщині вона асоціюється зі звичайним раціоном кожного італійця.

Піца – один із найдавніших і звичних варіантів смачної, ситної та корисної їжі. У себе на батьківщині вона асоціюється зі звичайним раціоном кожного італійця. Ну а у нас вона частіше супроводжує свята, вечірки та дружні застілля. На такі події дуже вигідно замовляти їжу за акційними пропозиціями, наприклад, коли діє доставка піци 2+1. Пропонуємо декілька видів цієї страви, які варто скуштувати.

5 видів піци, які популярні у всьому світі

  • «Чотири сезони»

Страва чудово підійде для тих, хто не бажає замовляти одночасно кілька видів піци і полюбляє ті інгредієнти, які входять до її складу. Щоб вам точно смакувала їжа, замовляйте піцуу LA П'ЄЦ. На сайті ви зможете самостійно вибрати інгредієнти, які додадуть за вашим бажанням.

Згідно з класичним рецептом піца розділена на чотири частини, кожна з яких символізує одну пору року. На тонкий шар тіста викладається шинка, ковбаски, свіжі печериці, томати, кукурудза, куряче філе, солодкий перець, оливка та цибуля. Як доповнення використовується томатний соус і різні види сиру. Начинка ділиться на чотири рівні частини.

  • Гавайська

Спочатку її полюбили на заході США, а пізніше до неї прийшла популярність в інших країнах. Можна зустріти різні варіанти приготування цієї страви. Хтось додає зелений перець, гострий або червону цибулю. Та неодмінно потрібно покласти до «Гавайської» піци шматочки ананаса (бажано – свіжого) та шинки. Також часто додається моцарела з класичним соусом із томатів. Всі інгредієнти вдало поєднуються між собою, завдяки чому страва стала оригінальною.

  • Пепероні

Вона називаються так від назви ковбаси пепероні. За рецептом до неї також додається сир моцарела й томатний соус. Особливість цієї піци в тому, що вона дуже гостра. До страви додають гострий червоний перець, тому її смак може сподобатися не всім. Не зважаючи на це, піца стало доволі популярною. Її пропонують майже у всіх закладах, які спеціалізуються на приготуванні піци.

  • Кальцоне

Вона відрізняється від інших видів піци тим, що запікається складеною навпіл. На сайті https://lapiec-pizza.if.uaви можете замовити цю страву з томатним соусом, шинкою, помідорами, пармезаном, а також сирами рікота й моцарела. Сервіс доставки дотримується традиційної рецептури не лише в інгредієнтах, а й в особливостях приготування. Піца випікається в печі на дровах, що робить тісто хрустким, а смак – особливим.

Також існує варіант цієї піци з вершковим сиром, до якого також входить часниковий соус, чотири види сиру та ніжні вершки. Цей рецепт привертає увагу багатьох гурманів. Зручно, коли сервіс доставки дозволяє самостійно вибирати додаткові інгредієнти й створювати піцу за власними смаками.

  • Мексиканська

Вона часто дивує своїм незвичайним смаком, її рецепт відрізняється від багатьох інших видів. Піца готується з ковбаси пепероні, моцарели, консервованої кукурудзи, червоної цибулі, солодкого та гострого перцю й томатного соусу. Будьте готові до того, що страва дуже гостра, тож завчасно приготуйте до неї якийсь напій.

Сподіваємося, вам сподобаються ці види піци, а за бажання ви завжди зможете урізноманітнити їхній смак.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: