Завантаження ...
banner
banner

Римські штори завжди в тренді

Римські штори ніколи не виходять з моди. Вони створюють неповторну атмосферу у приміщенні та додають відчуття комфорту. Більш того, вони ідеально підходять для маленьких вікон.

Римські штори ніколи не виходять з моди. Вони створюють неповторну атмосферу у приміщенні та додають відчуття комфорту. Більш того, вони ідеально підходять для маленьких вікон. Римські штори ціни у Львові на які варіюються в залежності від тканини та виробника, є ідеальним варіантом для оформлення стильного помешкання.

Щоб вибрати римські штори, Вам потрібно вивчити широкий асортимент дизайнерських тканин та візерунків. Цей процес може зайняти дуже багато часу. Тому рекомендуємо звернутися до студії Ваш Інтер'єр купити римські штори та вибрати їх дизайн Вам допоможуть досвідчені спеціалісти.

До Вашої уваги представляємо декілька порад щодо вибору римських штор, на які слід звернути увагу при покупці:

Вибір тканини

Римські штори можуть бути виготовлені із різних тканин: бавовни, льону і так далі. Кожна тканина володіє певними характеристиками. Наприклад, бавовна та льон досить м’які, вони легко складаються, підкреслюючи вигини штор. Тверді тканини добре захищають від сонця, однак складки під час їх згортання не будуть дуже чіткими. Тонкі та делікатні тканини, такі як шовк, виглядають чудово, але ці матеріали схильні до вицвітання та пошкодження сонцем, тому краще використати штучний шовк, який є хорошою альтернативою натуральному.

Під час вибору тканини зверніть увагу на призначення кімнати. Для спальні краще обирати тверді та непрозорі матеріали, які будуть перешкоджати потраплянню сонячних променів всередину приміщення. Для вітальні чудово підійдуть м’які напівпрозорі тканини, які не заважатимуть потраплянню світла в кімнату.

Колір та візерунок

Обираючи колір та візерунок римських штор, слід звернути увагу на загальний вигляд кімнати. Наприклад, якщо кімната оформлена у прованському стилі, де переважають бірюзові та лавандові тони, найкращим рішенням будуть римські штори у сіро-пастельних тонах, які не порушать гармонії в кімнаті.

Візерунок на шторах повинен відповідати стилю кімнати. Для віталень у стилі бароко можуть підійти римські штори із розкішними узорами, для спальні ― з ніжними квітковими візерунками.

Контраст кольорів штор з предметами у кімнаті ― найпростіший спосіб підкреслити стиль приміщення. Замість того, щоб використовувати лише один варіант, Ви можете вибрати меланж тканин та кольорів відповідно до дизайну Вашої кімнати.

Розмір кімнати

Використання смугастих штор може зробити вашу кімнату візуально довшою або вищою, ніж вона є насправді. Якщо приміщення достатньо високе, за допомогою римських штор з вертикальними смугами можна це підкреслити. Якщо ж Ви навпаки, хочете зробити Вашу високу кімнату затишною та візуально більш компактною, штори із горизонтальними лініями в медових та помаранчевих відтінках чудово впораються із цим завданням.

Для просторих приміщень, оформлених у монохромних тонах, ідеально підійдуть римські штори із крупним великим принтом на декілька відтінків темнішим, ніж стіни та меблі в кімнаті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: