Завантаження ...
banner
banner

Переваги, використання та вивчення JavaScript

Програмування зараз дуже популярне в Україні й це не дивно, адже програмістів потребують у свій штат безліч компаній й світ IT розвивається дуже швидко.

Програмування зараз дуже популярне в Україні й це не дивно, адже програмістів потребують у свій штат безліч компаній й світ IT розвивається дуже швидко.

Однією з найпопулярніших мов програмування у світі є JavaScript або Джава скрипт. Тож якщо ви плануєте навчатись програмування, курси Джава вам будуть необхідні.

Використання JavaScript

Найчастіше цією мовою створюють інтерактивні елементи на сайтах, за допомогою яких сайти «оживають», починають реагувати на дії користувачів.

Однак дана мова популярна не тільки в створенні сайтів. Її використовують для розробки прикладних програм, наприклад, браузерів, додатків для SMART-телевізорів, фітнес-трекерів, розумних годинників, приставок, в макросах для офісних програм.

Переваги вивчення JavaScript?

Фахівці відзначають, що дана мова досить проста у вивченні для новачків й самостійно вивчити основи JavaScript можна за 3-4 місяці. Після цього вам буде простіше освоювати інші мови, зокрема, PHP.

Також Джава скрипт має широке застосування і популярність в інтернеті. Вивчивши його, ви зможете заробляти на створенні та доопрацюванні скриптів для сайтів.

Він містить всі фундаментальні речі: алгоритми, об'єктно-орієнтовану модель і структури даних.

Писати програми цією мовою можна в будь-якому текстовому редакторі, навіть блокноті.

Актуальність і потреба мови навряд чи буде знижуватися найближчим часом.

З чого почати вивчення і де варто навчатись?

Вивчити основи можна самостійно, наприклад, користуючись самовчителем. Вивчити найпростіші ази можна за термін від 2-3 тижнів до 1,5 місяців в залежності від часу, який ви зможете приділяти програмуванню кожен день. Далі вам буде потрібно більш глибоко занурюватися в предметну область й вам потрібно буде пройти навчальні курси.  Курси програмування в Івано-Франківську можна подивитись на сайті https://academit.com.ua. Крім JavaScript, навчальний центр пропонує курси c# Online, SQL, HTML/CSS, node.js та багато інших. Вони працюють з 2018 року мають 17 унікальних курсів та майже пів тисячі випускників. До переваг центру «Akadem IT» можна віднести:

  • кваліфікованих викладачів зі спеціальними знаннями IT сфери;
  • незаплямовану репутацію;
  • доступні ціни на навчання;
  • індивідуальний підхід до студентів.

Зайшовши на сайт центру ви зможете дізнатись всю необхідну інформацію про сам центр, курси та викладачів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: