Завантаження ...
banner
banner

Конструктори Лего в Україні

Лего вже давно займає лідируючі позиції серед виробників дитячих іграшок. У багатьох дітей та батьків конструктор вже автоматично асоціюється з Лего

Лего вже давно займає передові позиції серед виробників дитячих іграшок. У багатьох дітей та батьків конструктор вже автоматично асоціюється з Лего. З кожним днем у компанії LEGO все більше споживачів і постійних клієнтів. В Україні ознайомитися з повним асортиментом відомого дитячого конструктора і придбати його за вигідною ціною можна в магазині constructors.com.ua, який є першим діючим інтернет-магазином Лего в Україні.

Як підібрати Лего для дитини

При виборі іграшки-конструктора для дитини слід звернути увагу відразу на кілька деталей:

  • Вік дитини, оскільки Лего надає набори для різних вікових категорій. Дітям у віці близько року необхідні конструктори з великими деталями.
  • Стать дитини. Є окремі варіанти для хлопчиків і для дівчат. Які виконані в певних кольорах. Також за статтю дитини відрізняються і серії Лего, які пов'язані з мультяшними персонажами.

Обов'язково враховувати переваги самої дитини, важливо, щоб обраний персонаж або сюжет конструктора йому подобалися.

Особливості серії Лего Маріо

Лего Супер Маріо

Серія Лего Маріо допоможе без проблем перенести дитину з віртуальної дійсності в реальну гру. Маріо - улюблений персонаж багатьох дітей й дитина буде щаслива, коли Маріо з'явиться в улюблених іграшках.

Ця серія відомого конструктора складається з безлічі деталей та декількох різних конструкторів. Дитина може створити цілу колекцію, в яку буде вкладений весь сюжет відомої гри з самими різними рівнями. Гра стає ще цікавіше, оскільки тут існують вороги, перешкоди, завдання та пастки. Деталі виробник робить безпечними й дитина може спокійно грати в будь-якому віці, тут немає токсичних виділень або отруйних фарб, все виконано з екологічно чистих матеріалів.

Переваги замовлення Лего в інтернет-магазині Constructors

Переваги замовлення Лего Маріо в інтернет-магазині Constructors в Україні:

  • інтернет-магазин працює вже більше 10 років і за цей час довів свою надійність;
  • широкий асортимент конструкторів Лего безпосередньо від виробників;
  • Швидка відповідь консультантів, робота навіть у вихідні та святкові дні;
  • найбільш вигідна ціна, оскільки магазин працює безпосередньо з постачальниками;
  • швидка доставка в будь-яку точку України.

Досвідчені консультанти допоможуть вибрати конструктор з орієнтацією на вік дитини, щоб малюк отримав задоволення від гри та улюблених персонажів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: