Завантаження ...
banner
banner

Jungo - сервіс пошуку IT-вакансій в Україні та за кордоном

Багатьом роботодавцям проблема знайти хорошого IT-фахівця, але як не дивно й айтішники не завжди можуть знайти собі хорошу роботу. На сайті jungo і ті, й інші можуть знайти все, що необхідно.

Багатьом роботодавцям проблема знайти хорошого IT-фахівця, але як не дивно й айтішники не завжди можуть знайти собі хорошу роботу. На сайті jungo і ті, й інші можуть знайти все, що необхідно. Роботодавці отримують доступ до резюме спеціалістів різного рівня, а фахівці можуть отримати по-справжньому вигідну пропозицію.
 

Як знайти роботу

IT-вакансії

Сервіс jungo надає найсвіжіші айті-вакансії не тільки по всій Україні, але і за її межами. Щоб знайти потрібну вакансію досить ввести посаду, на якій ви хочете працювати, а також місто. На сайті представлено кілька гнучких фільтрів, щоб можна було переглянути тільки реально підходящі пропозиції за ціною, графіком роботи, кар'єрним ростом. Щоб надалі порівняти найбільш цікаві пропозиції їх можна залишати в закладках.
 
Окремо на сайті є система особистої кар'єрної консультації. Всі роботодавці перевірені, а значить, немає ризику потрапити в ненадійну компанію.
 

Як знайти фахівця

Щоб знайти якісного фахівця відповідного рівня досить вказати, кого саме шукає роботодавець. Сайт відбере резюме відповідно до вимог роботодавця. Всі деталі можна обговорити в чаті, фахівці допоможуть консультацією з приводу вибору кращих кандидатів. Є пропозиції не тільки по повній зайнятості безпосередньо в офісі, але і для тих, хто працює на фрілансі або шукає неповну зайнятість. В результаті роботодавець може отримати фахівця за прийнятною ціною та потрібного рівня кваліфікації. Для зручності пошуку на сайті розроблена зручна система фільтрів, а вподобаних кандидатів також є можливість помістити в закладки, щоб потім порівняти або докладніше вивчити резюме.
 

Переваги роботи з jungo

jungo

Працювати з jungo зручно та вигідно як претендентам, так і роботодавцям в IT-сфері з наступних причин:
  • зручний та простий інтерфейс сайту, який зрозумілий кожному й легкий по навігації;
  • великий асортимент як шукачів, так і роботодавців;
  • гнучка система фільтрів допоможе на початковому етапі відсіяти все зайве;
  • можливість отримання консультації з приводу роботи сервісу для шукачів та роботодавців;
  • велике територіальне охоплення, яке поширюється не тільки на Україну, а й за її межами.
На сьогодні за допомогою даного ресурсу вже працевлаштовано багатьох фахівців, а в партнерстві з сайтом понад 200 надійних роботодавців в IT-сфері. Ресурс працює більше 5 років та займається дослідженнями в області працевлаштування й кар'єрного консультування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: