Завантаження ...
banner
banner

Геращенко розповів, хто зібрав "Майдан 3.0"

Народний депутат Антон Геращенко розповів, хто був ініціатором установки наметів на Майдані Незалежності. Про це Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook.

Антон Геращенко, Майдан 3.0, новини ніжина, нежинські новини

Народний депутат Антон Геращенко розповів, хто був ініціатором установки наметів на Майдані Незалежності. Про це Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook.

"У суботу, 6 червня, в YouTube з'явилося відео з назвою "Київ. Тисячі людей вимагають відставки Порошенка і властей". На сьогодні 137 тисяч переглядів цього відео за два дні. Це посилання активно поширювалася по мережах "Антимайдан", "Російська весна", "Новоросія" і так далі", - написав Геращенко.
 
За словами Геращенко було знайдено більше 50 антиукраїнських сайтів, які поширювали посилання на це відео за суботу та неділю.
 
"Потім, у неділю 7 червня в 12-00 на Майдані з'явилася група громадян, яка встановила 5-6 новеньких наметів і оголосила про початок Майдану 3.0. Керівник цієї групи - хлопець на ім'я Рустем з дуже дивною біографією. Він приїхав в Україну за місяць до річниці розстрілу Героїв Небесної сотні з США, де він проживав і намагався організовувати мітинги разом з фейковою організацією "Батальйони братство", - написав Геращенко.
 
"Думаю, що все це ланки одного ланцюга, спрямовані на те, щоб розгойдати ситуацію в Києві акурат в ті дні, коли в Німеччині проходили збори лідерів країн "Великої Сімки", на якому Путіну було чітко сказано: "Немає миру на Донбасі і повернення Криму - ні скасуванню санкцій!", - наголосив нардеп.
 
У неділю, 7 червня, активісти громадської організації "Громадський блокпост" встановили на Майдані Незалежності шість наметів, протестуючи проти "свавілля влади".
 
Пізніше свідки події повідомили у соцмережах, що група невідомих у балаклавах знесла намети на Майдані Незалежності, а місце навколо стели оточила міліція

espreso.tv

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: