Завантаження ...
banner
banner

Що вибрати: жалюзі плісе чи класичні штори?

Щоб створити у помешканні затишну атмосферу потрібно всього лише правильно підібрати штори

Щоб створити у помешканні затишну атмосферу потрібно всього лише правильно підібрати штори. Серед усіх видів, типів і фактур цих виробів найкраще зупинитися на оригінальних і практичних моделях, ― шторах плісе. Такі жалюзі плісе Львів здобули чималу популярність користувачів в останні кілька років, і попит на них продовжує стрімко зростати.

Жалюзі плісе і класичні штори виконують одну і ту ж функцію ― декоративну і практичну. Обидва види виробів, перш за все, призначені для захисту приміщення від світла та сторонніх поглядів. Також вони повинні гармонійно вписуватися в інтер'єр і доповнювати його. І класичні штори, і модні жалюзі плісе чудово справляються із виконанням даних завдань. У чому ж заключаються основні переваги жалюзі плісе у порівнянні із класичними шторами та тюлями з тканини?

Економія простору

Жалюзі плісе займають мінімум місця. У більшості випадків, вони не виходять за віконну раму, створюючи сприятливі умови для потрапляння сонячного світла в приміщення. Така властивість особливо актуальна для помешкань, вікна яких виходять на західну чи північну сторону, де важкі тканинні штори та тюлі можуть “красти” світло, яке поступає із вікна.

Універсальність

Жалюзі плісе можна встановити на будь-які віконні конструкції без жодних перешкод. У випадку із звичними шторами та тюлями, їх встановлення може стати проблемою, адже потрібно правильно почепити карниз або іншу основу.

Естетичний дизайн

Жалюзі плісе були спроектовані на основі найновіших модних тенденцій. Їх дизайн продуманий до деталей як з естетичної, так і з практичної точки зору. Широке різноманіття кольорів, малюнків та узорів дозволяє підібрати та скомбінувати їх із будь-яким інтер'єром. Крім того, на такі жалюзі можна нанести оригінальний малюнок за допомогою спеціальної техніки.

Практичність

Жалюзі плісе надзвичайно прості у догляді. Вони не вимагають щомісячного знімання, прання, сушіння та прасування. Достатньо за потреби протерти їх вологою серветкою або тканиною без спеціальних хімічних засобів. Крім того, такі вироби просочуються на виробництві спеціальною антистатичною речовиною, яка відштовхує пил і бруд, а також захищає матеріал від вигорання. Таким чином, вироби зберігають вигляд нових протягом багатьох років, а Ви при цьому не докладаєте жодних зусиль.

Безпека

На відміну від звичайних штор та тюлей, матеріал, із якого зроблені жалюзі плісе практично не підтримують горіння. Також, що особливо актуально для помешкань з маленькими дітьми та тваринами, вироби неможливо зірвати з основи необережним рухом. У випадку зі шторами, легко потягнувши за тканину, можливо порушити стабільність карниза, який під час падіння може травмувати певних осіб. Варто підкреслити, що жалюзі плісе це ідеальний варіант для дитячих кімнат.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: