Завантаження ...
banner
banner

Сукні-вишиванки для стильних жінок

Для святкового заходу, фотосесії, романтичного побачення красуням потрібні гарні сукні, що підкреслюють жіночність, принади фігури, індивідуальні особливості.

Для святкового заходу, фотосесії, романтичного побачення красуням потрібні гарні сукні, що підкреслюють жіночність, принади фігури, індивідуальні особливості. Якщо ви хочете доповнити свій гардероб модним нарядом, виконаним з застосуванням найкращих українських традицій, то замовляйте дизайнерські вишиті сукні, що великим асортиментом запропоновані на сторінках інтернет магазину «Вже-Вже».

В онлайн каталозі купити вишиті плаття https://vzhe-vzhe.com/jinkam/sukni/ можна на будь-який смак, бажаного фасону і кольору, потрібного вам розміру. Наявність вибору різних моделей дозволяє кожній жінці замовити вишивану сукню для урочистого заходу або для повсякденного гарного образу. Плаття з традиційною етнічною символікою майже не потребують додаткових аксесуарів чи прикрас, бо є самобутніми виробами з ретельно продуманим дизайном.

Яскраві і модні сукні з традиційною українською вишивкою

В інтернет магазині «Вже-Вже» запропонований великий та постійно оновлюваний асортимент модних суконь-вишиванок. Кожна жінка зможе замовити модель, яка їй буде пасувати найкраще, відображати її внутрішній світ, підкреслювати оригінальність та відчуття стилю. Серед найбільш популярних платтів з традиційними українськими візерунками, які можна купити, відзначають такі моделі:

  • прямого крою з довжиною до коліна, з коротким чи довгим рукавом, виготовлені з комбінованої тканини;
  • з спідницею сонце кльош, що підкреслює тоненьку талію та відкриває стрункі ніжки;
  • з асиметричним кроєм, що є трендовим в цьому сезоні, підходить для створення стильних образів;
  • довжиною «в підлогу», з просторим кроєм та поясом для надання фігурі стрункості;
  • класичних фасонів, що підкреслюють жіночність та одночасно привертають увагу строгістю ліній.

Сукні пропонуються з різних тканин – це може бути бавовна, натуральний льон, льон з еластаном, котон, бавовна з поліестером, еластаном та не тільки. При цьому вишиті плаття відрізняються високою якістю. Візерунки, якими прикрашений одяг, – це традиційні українські орнаменти, виконані в різноманітній інтерпретації. Плаття можуть бути прикрашені машинною або навіть ручною вишивкою:

  • на рукавах;
  • на передній деталі;
  • на спідниці.

Яскрава палітра кольорів дозволяє кожній жінці підібрати сукню-вишиванку у відповідності до власних побажань. Наявність широкого розмірного ряду забезпечує можливість придбати саме те плаття, яке вам сподобалось і відповідає особливостям вашої фігури.

Купити вишиту сукню в інтернет магазині «Вже-Вже»

В інтернет магазині «Вже-Вже» купити вишиту сукню ви можете зручним способом – через online замовлення. За необхідністю зв’яжіться з менеджерами та отримайте консультацію, допомогу у виборі. Доставка плаття вишиванки можлива до Києва, Одеси, Дніпра, Харкова, а також в інші міста України. Спосіб оплати ви обираєте найбільш зручний – готівковий (кур’єру або в магазині у Львові), безготівковий.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: