Завантаження ...
banner
banner

"ТНМК" презентували патріотичний мальований кліп про Гупала Василя

Український гурт "ТНМК" презентував новий оригінальний кліп на композицію "Гупало Василь". Відео протягом дев'яти місяців малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова.

Український гурт "ТНМК" презентував новий оригінальний кліп на композицію "Гупало Василь". Відео протягом дев'яти місяців малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова. У ролику використано понад вісімдесят акварельних малюнків."Гупало Василь" - перший офіційний анімаційний кліп в історії "ТНМК". 

ТНМК, Музика, українська музика, музика, що послухати українською, що послухати з укрїнської музикики, музичні новинки, музика вк, музика вконитакті, нові кліпи

За легендою супергерой Гупало Василь захищає інтереси простих людей. Він існує поза часом і зустрічається всюди, де є чорнозем. Цей персонаж може перебувати в двох фазах: у першій він – звичайна людина, яка часто займається творчою діяльністю; у другій – супергерой, який постає велетнем і власноруч розправляється з легіонами ворогів. Закінчивши свою місію, Гупало Василь повертається до звичайного творчого життя та передає естафету наступному Василю.

Відомі три правила життя Гупала Василя:


- Добру має бути добре
- Злу має стати зле
- Все одно добро закохає зло.

"Ця історія взагалі для всіх, будь якого віку. Вона мультяшна, нібито дитяча, але питання, які вона підіймає – загальнолюдські. Вирішувати їх повинні дорослі і, бажано, негайно", - прокоментував Олег "Фагот" Михайлюта.

"Нам би зараз декілька дивізій Гупало Василів, а може, навіть, і цілу армію. Адже ми всі розуміємо, перед якими викликами зараз стоїть наш чорнозем", - наголосив Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Пісня "Гупало Василь", створена ТНМК разом з дитячим ансамблем "Зернятко" та бандуристом Ярославом Джусем, входить до шостого номерного альбому гурту "Дзеркало" (2014).

tsn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: