Завантаження ...
banner
banner

Маска бджоляра та її особливості

Сучасний пасічник впевнен, що бджільництво потребує аби яких зусиль та знань, а також спеціального інвентарю для продуктивності комах.

Сучасний пасічник впевнен, що бджільництво потребує аби яких зусиль та знань, а також спеціального інвентарю для продуктивності комах. Для такого заняття потрібні речі, які допомагають у догляді за комахами, а також захищають від їх укусів. Саме для цього і призначений костюм бджоляра. Зручна та надійна маска дасть змогу захистити пасічника.

Спеціальний робочий костюм бджоляра підбирається з урахуванням індивідуальних потреб. Обов'язковими елементами в наборі професіонала будуть спеціальна маска і рукавички. Одяг для бджільництва складається з комбінезона, який включає маску і куртку. Маска бджоляра - ключовий момент в екіпіровці. Вона пошита з легкого матеріалу і включає сітку. Популярні варіанти без верху. Вони фіксуються до капелюха. Рукавички шиють з м'якої шкіри або якісного синтетичного матеріалу. Включають нарукавник і гумки. Вони є незамінним атрибутом в період, коли бджоли виявляють особливу агресію. Для роботи з комахами підходять і гумові рукавички, з брезенту, тканинні.

Відмінності маски для бджоляра

Маска для бджоляра - служать для захисту особи бджоляра від укусів бджіл під час роботи на пасіці. Сітки бувають різні по виконанню кріплення на тілі людини або костюмі, різної форми і ступеня захисту.

- Маска для бджоляра європейського зразка (Льон). Це маска європейського зразка, вона зшита з щільної тканини і тюлевої вставки. Пластикові вставки, які вшиті в тканину, не тільки надають форму масці, але і натягують тюлеву вставку, яка знаходиться в лицьовій частині і з боків маски. Це чудовий вибір всіх досвідчених бджолярів, так як льон забезпечує не тільки хороший захист від бджіл, а й відмінну вентиляцію, що буде дуже до речі в жарку погоду.

- Маска бджоляра класична модель ушите кільце (Льон). Класичного зразка надійний варіант захисту від бджіл на пасіці, має пару вшитих залізних кілець, які натягують виріб та не дозволить бджолам, що сів на сітку, вкусити. Ц гарний вибір всіх досвідчених бджолярів, так як льон забезпечує не тільки хороший захист від бджіл, а й відмінну вентиляцію, що буде дуже до речі в жарку погоду.

Якщо Ви збираєтеся придбати маску для бджоляра, тоді слід пам'ятати, що спецодяг повинен відповідати вимогам санітарної гігієни. В першу чергу, маска для бджоляра призначена для захисту лиця від бджолиних укусів. Інтернет магазин Ваша Пасіка надасть вигідні умови, щоб придбати продукцію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: